Αιτήσεις για Πρακτική Άσκηση στη Google για φοιτητές 2017-2018

Αιτήσεις για Πρακτική Άσκηση στη Google για φοιτητές 2017-2018

Η Google, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών προσφέρει προγράμμα πρακτικής άσκησης (Internship) σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές σε διάφορες χώρες (μεταξύ των οποίων και στα γραφεία της Αθήνας στην Ελλάδα) και σε θέσεις business ειδικοτήτων σε διάφορους τομείς της Google, όπως Google Marketing Solutions and Operations,  Large Customer Sales, Google Cloud, Marketing and Communications.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ


Ευθύνες

Οι ευθύνες και οι λεπτομερείς εργασίες θα καθοριστούν με βάση το εκπαιδευτικό υπόβαθρο, το ενδιαφέρον και τις δεξιότητές σας.

Προσόντα

Ελάχιστα προσόντα:

Να είναι εγγεγραμμένος σε πρόγραμμα σπουδών προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό και διατηρεί την φοιτητική του ιδιότητα καθόλη τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης. Προτεραιότητα δίνεται στους φοιτητές που αποφοιτούν το τέλος του 2018 ή το 2019, ώστε να συμπεριλάβετε την ημερομηνία αποφοίτησής σας στο βιογραφικό σας σημείωμα.

Επιστροφή στην εκπαίδευση μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης.

Δυνατότητα δέσμευσης σε τουλάχιστον 10 εβδομάδες και έως 6 μήνες στη Google.

Προτιμώμενα προσόντα:

Προηγούμενη εμπειρία πρακτικής άσκησης σε πωλήσεις, διαφήμιση, παροχή συμβουλών, ανάλυση, εξυπηρέτηση πελατών, μάρκετινγκ ή συναφείς τομείς.

Αιτήσεις έως την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Δείτε περισσότερα εδώ.

Σχετικές φωτογραφίες από τα γραφεία της Google στην Αθήνα μπορείτε να δείτε παρακάτω:

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr