Θέσεις πρακτικής άσκησης στην «Valba Αθλητικά κέντρα» (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Η Valba Αθλητικά κέντρα επε, προσφέρει δύο (2) θέσεις πρακτικής άσκησης για Προπονητές Αθλημάτων - Βάρη στο γυμναστήριο FlamingoFitness στο κέντρο της Αθήνας.

Η εταιρεία Valba αθλητικά κέντρα ε.π.ε. ιδρύθηκε το 1986 με την παρουσίαση στην Αθήνα του πρώτου Fitness club με υψηλές προδιαγραφές στις εγκαταστάσεις, στον εξοπλισμό αλλά και στην παροχή υπηρεσιών γυμναστικής – fitness training. Σήμερα εξακολουθεί να είναι μπροστά και πάντα ενημερωμένο στις τελευταίες εξελίξεις της ουσιαστικής γυμναστικής και του fitness training. Αν δεν μας γνωρίζετε ήδη, δεν έχετε παρά να ρωτήσετε κάποιον (δίπλα σας) από τα 7000 μέλη μας και θα μάθετε... περισσότερα για μας!

Περιγραφή θέσης πρακτικής άσκησης:

Προπονητής Αθλημάτων - βάρη

Οι Πρακτικά Ασκούμενοι θα Εκπαιδευτούν:

Στην εκπόνηση προγραμμάτων γυμναστικής, εκτέλεση και παρακολούθηση αυτών.

Απαραίτητα Προσόντα:

Μία ξένη γλώσσα

Απαραίτητες Ικανότητες και Δεξιότητες:

Επικοινωνιακός με γνώσεις χειρισμού υπολογιστή

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης:

Δύο (2) θέσεις πρακτικής άσκησης

Οι θέσεις πρακτικής άσκησης αφορούν:

Τελειόφοιτους Πανεπιστημίου - ΤΕΙ - ΙΕΚ

Αποστολή Βιογραφικών στο:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr