Πρακτική Άσκηση Φοιτητών ΤΕΙ στη Cyta

Πρακτική Άσκηση (Αγγελίες)Τελειόφοιτοι ΤΕΙ των τμημάτων πληροφορικής για εξάμηνη πρακτική άσκηση ζητά η εταιρεία Cyta, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου.

Οι ασκούμενοι θα εκπαιδευτούν στην υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων διαχείρισης πελατών, στην υλοποίηση sharepoint forms και ροών εξυπηρέτησης πελατών, στην υλοποίηση infopath forms και στην υλοποίηση διασύνδεσης με άλλα συστήματα με web services.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Η εκπαίδευση και υποστήριξη θα γίνει σε vbscript, .Net, MSSQL και web services. Θα συνεκτιμηθούν τυχόν γνώσεις σε infopath forms, sharepoint forms, sql server javascript, web services.

Η απασχόληση των φοιτητών θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το πρόγραμμα σπουδών τους και τη νομοθεσία σχετικά με την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους στην ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.cyta.gr/el/aboutUs/Jobs ή στο fax: 215-5008.801 με την ένδειξη ΠΡΑΚΤΙΚΗ_ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ_ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ_ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ_24_2017.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr