Πρακτική φοιτητών ΤΕΙ στο Δήμο Κιλκίς

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr το υπουργείο Παιδείας καθορίζει δύο (02) θέσεις πρακτικής άσκησης φοιτητών Τ.Ε.Ι., ανά εξάμηνο,σε χρονικό διάστημα μιας πενταετίας, στο ΝΠΔΔ» Οργανισμός Αθλητισμού,Πολιτισμού, Περβάλλοντος και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών»του Δήμου Κιλκίς.

Η πρακτική άσκηση των φοιτητών Τ.Ε.Ι. στο ανωτέρω Ν.Π.Δ.Δ πραγματοποιείται για ένα εξάμηνο αρχίζοντας από 01-08-2017, οι αποζημιώσεις και οι ασφαλιστικές εισφορές των ασκούμενων φοιτητών Τ.Ε.Ι. βαρύνουν τον προϋπολογισμό του Ν.Π.Δ.Δ «Οργανισμός Αθλητισμού,Πολιτισμού,Περβάλλοντος και Παιδικών- Βρεφονηπιακών Σταθμών» του Δήμου Κιλκίς.

Αν θέλεις να ενημερωθείς πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης στο Δήμο Κιλκίς ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


1 1 1 1 1 Αξιολόγηση 0.00 (0 ψήφοι)