Πρακτική Άσκηση σε Ελεγκτικές Εταιρείες

Πρακτική Άσκηση σε Ελεγκτικές Εταιρείες

Απόφοιτοι από όλη την Ελλάδα έχουν τώρα την ευκαιρία να εργαστούν στις τέσσερις μεγαλύτερες ελεγκτικές εταιρείες στον κόσμο μέσα από το πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης που προσφέρεται από το ACCA (Association of Chartered Certified Accountants). Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα πρακτίκης άσκησης σε μία απο τις κορυφαίες ελεγκτικές εταιρείες συμπεριλαμβανομένης της Deloitte, Ernst & Young, Grant Thornton και SOLAE έχει ανοίξει.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ


Το πρόγραμμα προσφέρει 15 θέσεις πρακτικής άσκησης, έχει διάρκεια 3 μήνες, είναι πλήρους απασχόλησης και ξεκινάει στις 2 Οκτωβρίου 2017.

Στην αίτηση τους οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να θέσουν τον εαυτό τους στη θέση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και να περιγράψουν σε ένα σύντομο κέιμενο 200 λέξεων μια πρωτοβουλία που θα εφήρμοζαν για την υποστήριξη της ελληνικής οικονομίας. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υποβάλουν το κείμενο τους μαζί με το βιογραφικό τους σημείωμα στα αγγλικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017.

Η Επικεφαλής του ACCA για την Ευρώπη και Αμερική, Julie Hotchkiss είπε αναφορικά: ‘Αυτή είναι μια φανταστική ευκαιρία για τους απόφοιτους που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία και να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στον τομέα της λογιστικής, διοίκησης επιχειρήσεων και χρηματοοικονομικής. Σε μία δύσκολη αγορά εργασίας, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το ACCA συνεργάζεται με Ελληνικές εταιρείες και δημιουργεί θέσεις αμοιβώμενης εργασιακής εμπειρίας για φιλόδοξους απόφοιτους. Το υψηλό επίπδο των υποψηφίων του περασμένου έτους, ικανοποίησε τις ελεγκτικές εταιρείες οι οποίες προσέφεραν μόνιμη απασχόληση σε πολλούς από αυτούς μετά την ολοκλήρωση του τρίμηνου προγραμματος. Τη φετινή χρονιά, καλωσορίζουμε περισσότερους υποψηφίους οι οποίοι είναι πρόθυμοι να αποκτήσουν εμπειρία και να εργαστούν δίπλα σε κορυφαίους επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα σε διεθνώς αναγνωρισμένες ελεγκτικές εταιρείες.’ Οι επιλαχόντες/επιλαχούσες υποψήφιοι/ες θα προσκληθούν στην εκδήλωση ολοήμερης αξιολόγησης την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017 στην Αθήνα.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι κάτοχοι προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού προγράμματος με αντικείμενο σπουδών την λογιστική, χρηματοοικονομική ή διοίκηση επιχειρήσεων και με ελάχιστη βαθμολογία ‘Λίαν Καλώς’ (6.5 – 8.49).

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ΕΔΩ.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr