Πρακτική Άσκηση 2017-2018 στον ΟΠΑΠ (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Ο ΟΠΑΠ μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σας ενημερώνει για την «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ»: Σε αυτή τη νέα εποχή για την εταιρεία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε στους νέους επαγγελματίες την ευκαιρία να βιώσουν τα πρώτα βήματα σταδιοδρομίας τους και να αναπτυχθούν σε ένα γρήγορο, δυναμικό και δημιουργικό περιβάλλον.

Ο ΟΠΑΠ σας καλωσορίζει για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ» και να γνωρίσετε τον κόσμο της ψυχαγωγίας.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει πρακτική άσκηση σε όλους τους κλάδους και τομείς.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Αν είστε απόφοιτος υψηλής ειδίκευσης ή μεταπτυχιακός, παθιασμένος σε ό, τι κάνετε, αντιμετωπίζετε με σεβασμό και ακεραιότητα συναδέλφους και πελάτες, τότε ο ΟΠΑΠ είναι το κατάλληλο μέρος για να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας καριέρα.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις προϋποθέσεις και πληροφορίες για την υποβολή των αιτήσεων.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr