Πρακτική άσκηση 2017 στην εταιρεία γαλακτοκομικών ειδών Arla

Πρακτική άσκηση 2017 στην εταιρεία γαλακτοκομικών ειδών Arla

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης διάρκειας δύο ετών πραγματοποιεί η εταιρεία γαλακτοκομικών ειδών, Arla, στον κλάδο Μάνατζμεντ Παραγωγής (Production Management). 

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να προέρχονται από τεχνικές ειδικότητες και θα κληθούν να εργαστούν σε δύο διαφορετικές περιοχές παραγωγής, όπως η Δανία, η Γερμανία, η Σουηδία και η Αγγλία, προκειμένου να εκπαιδευθούν ως στελέχη στην Εφοδιαστική Αλυσίδα.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Οι επιτυχόντες θα έχουν την έδρα τους εκεί για τους πρώτους 18 μήνες, ενώ τους επόμενους έξι θα μετακινηθούν σε εγκαταστάσεις της εταιρείας στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, θα επιλεγούν έξι πτυχιούχοι για το 2017, εκ των οποίων δύο στη Δανία, δυο στη Σουηδία και από ένας στην Αγγλία και τη Γερμανία. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 17 Μαρτίου 2017.

  • Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr