Πρακτική άσκηση στην Επιτροπή των Περιφερειών (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Πρακτική άσκηση στην Επιτροπή των Περιφερειών (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Πρόγραμμα πεντάμηνης πρακτικής άσκησης υλοποιεί η Επιτροπή των Περιφερειών (Committee of the Regions). Στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες εμπειρία απευθείας από το εργασιακό περιβάλλον της Επιτροπής.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ


Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν την ιθαγένεια κάποιου από τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Eνωσης, ή κάποιου από τα προς ένταξη κράτη. Επίσης, θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις πανεπιστημιακές τους σπουδές και να διαθέτουν τον αντίστοιχο τίτλο σπουδών, καθώς και αποδεδειγμένη πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή της γαλλικής γλώσσας. Το πρόγραμμα διεξάγεται δύο φορές κατ’ έτος και έχει διάρκεια πέντε μηνών.

Ο χειμερινός κύκλος του προγράμματος, για τον οποίο υποβάλλονται αιτήσεις τώρα, θα ξεκινήσει στις 16 Σεπτεμβρίου 2017 και θα λήξει στις 15 Φεβρουαρίου 2018. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 31 Μαρτίου 2017.

ΑΙΤΗΣΗ

Πληροφορίες και Αιτήσεις μπορείτε να δείτε εδώ

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr