70 θέσεις Πρακτικής Άσκησης στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ''Ελευθέριος Βενιζέλος''

70 νέους ηλικίας 19-29 ετών θα απασχολήσει το «Ελ. Βενιζέλος».

Πρόκειται για εργασία έξι μηνών, προκειμένου να λάβουν προϋπηρεσία, κατάρτιση και γνώσεις ώστε να έχουν ένα καλύτερο βιογραφικό.
Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο συγκεριμένο πρόγραμμα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών,  μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως τις 29 Ιουνίου μέσω της ιστοσελίδας του Αεροδρομίου http://www.aia.gr/el/company-and-business/the-company/careers/Job-Openings.

Ειδικότερα, οι προσφερόμενες θέσεις αφορούν σε:
α)  30 νέους ηλικίας 19 με 29 ετών, απόφοιτους Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής, που να τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία και γνώσεις στον καθαρά επιχειρησιακό τομέα εργασιών πίστας και  επίγειας πρόσβασης Αεροδρομίου.  Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν  εξειδικευμένα σεμινάρια και θα τους παρασχεθούν τα σχετικά πιστοποιητικά.
 
β) 40 νέους ηλικίας 19 με 29 ετών, απόφοιτους ή φοιτητές Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ, που επιθυμούν να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία ή να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση και να εργαστούν σε διάφορα τμήματα της Εταιρείας του Αεροδρομίου αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία. 
Η Εταιρεία καλύπτει το κόστος μετακίνησης από και προς το Αεροδρόμιο.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr