Πρακτική Άσκηση σε κορυφαίες εταιρείες όπως οι EY, Deloitte, Grant Thornton, Mazars και SOL Crowe

Πρακτική Άσκηση: Απόφοιτοι σε όλη την Ελλάδα Τμημάτων Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών σπουδών μπορούν τώρα να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους σε κορυφαίες εταιρίες μέσω αξιόλογων, αμειβόμενων ευκαιριών, πρακτικής άσκησης που προσφέρονται από την ACCA (Ένωση Ορκωτών Εγκεκριμένων Λογιστών).

Οι αιτήσεις είναι πλέον ανοιχτές για το πρόγραμμα πρακτικής 2019 σε κορυφαίες εταιρείες όπως οι EY, Deloitte, Grant Thornton, Mazars και SOL Crowe.

Υπάρχουν 15 διαθέσιμες θέσεις και το πρόγραμμα το οποίο θα διαρκέσει τρεις μήνες αρχίζει την 1η Οκτωβρίου 2019, για 40 ώρες την εβδομάδα.

Για να υποβάλουν αίτηση, οι πτυχιούχοι και οι πτυχιούχες πρέπει να αποστείλουν ένα βιογραφικό σημείωμα, με μια πρόσφατη φωτογραφία τους και Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Αγγλικών. Οι συμμετέχοντες πρέπει επίσης να συμπληρώσουν ένα έντυπο εξουσιοδότησης (κατεβάστε εδώ) και να υποβάλουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019. Όλα τα έγγραφα πρέπει να υποβληθούν μόνο στα Αγγλικά.

Η Lindsay Degouve de Nuncques, διευθύντρια της ACCA για την Ευρώπη και την Αμερική, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε ξανά το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα για το 2019.

«Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης υλοποιείται για τέταρτη χρονιά και είναι μια μοναδική ευκαιρία για φιλόδοξα άτομα να αποκτήσουν αμειβόμενη επαγγελματική εμπειρία σε μια δύσκολη αγορά εργασίας και να μαθητεύσουν δίπλα σε κορυφαίους επαγγελματίες του χρηματοπιστωτικού τομέα σε παγκοσμίου φήμης εταιρείες λογιστικής.

«Αυτή είναι πραγματικά μια μεγάλη ευκαιρία για να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία στην κορυφή της βιομηχανίας. Πολλοί από τους αποφοίτους των προηγούμενων ετών έχουν εξασφαλίσει μόνιμη απασχόληση στους έξι κορυφαίους λογιστικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, ακολουθώντας το πρόγραμμα».

Τα επιλέξιμα υποψήφια άτομα θα κληθούν σε σύντομη τηλεφωνική συνέντευξη που αποτελείται από δύο έως τρεις ερωτήσεις σχετικά με τις ικανότητές τους. Οι επιτυχημένοι υποψήφιοι θα κληθούν σε μια ολοήμερη αξιολόγηση που θα γίνει στην Αθήνα την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι πτυχιούχοι με επαγγελματικό ή λογιστικό πτυχίο με βαθμό τουλάχιστον 2: 1 (πολύ καλό, 6,5-8,49).

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


https://www.foititikanea.gr