Αμειβόμενες θέσεις πρακτικής άσκησης στο νέο Μουσείο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

Αμειβόμενες θέσεις πρακτικής άσκησης στο νέο Μουσείο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

Πρακτική Άσκηση: Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή προσφέρει σε νέους και νέες τη δυνατότητα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στο νέο Μουσείο του στην Αθήνα που θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό τον Οκτώβριο του 2019. 

Οι θέσεις αμειβόμενης πρακτικής είναι στο σύνολο πέντε (5). Η πρακτική άσκηση θα αρχίσει στις 2.9.2019 και θα λήξει στις 13.9.2020. Το ωράριο απασχόλησης θα είναι 40 ώρες εβδομαδιαία / 5 ημέρες ή 6 ημέρες / κυλιόμενο ωράριο (περιλαμβάνει και Σαββατοκύριακα).


Το πρόγραμμα αφορά στην πρακτική άσκηση στο τμήμα Εξυπηρέτησης Επισκεπτών του Μουσείου του Ιδρύματος στην Αθήνα (υποδοχή, πληροφορίες, οργάνωση εκδηλώσεων, εργαστηρίων, σχολικών επισκέψεων, ξεναγήσεων, εποπτεία εκθεσιακών χώρων κλπ.), μέσα από το οποίο, οι ασκούμενοι που θα έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν, μεταξύ άλλων, δεξιότητες επικοινωνίας, συνεργασίας, προσαρμοστικότητας και οργάνωσης, και να εντρυφήσουν στις δομές και στους μηχανισμούς λειτουργίας ενός πολιτιστικού φορέα παγκόσμιας φήμης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας το βιογραφικό σημείωμά τους μαζί με ένα σύντομο συνοδευτικό στο οποίο θα εκθέτουν τους λόγους για τους οποίους θα επιθυμούσαν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, καθώς και τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στη συνέχεια, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως τις 18 Ιουλίου 2019, 16:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Κατά την αξιολόγηση θα προτιμηθούν φοιτητές και απόφοιτοι των εξής σπουδαστικών πεδίων: Εικαστικές σπουδές, Ιστορία της Τέχνης, Πολιτιστική Διαχείριση, Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Αρχιτεκτονική, Marketing / Επικοινωνία.

Προϋποθέσεις & Δικαιολογητικά:

- Οι θέσεις είναι ανοικτές σε νέους και νέες με δικαίωμα εργασίας στην Ελλάδα.

- Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ).

- Ολοκληρωμένη υποχρεωτική εκπαίδευση. 

- Πιστοποιημένη γνώση της αγγλικής γλώσσας επιπέδου Β2. Η σχετική πιστοποίηση θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά μαζί με την εκδήλωση ενδιαφέροντος και το βιογραφικό σημείωμα. Η γνώση δεύτερης και τρίτης γλώσσας, η οποία πρέπει να αποδεικνύεται από σχετική πιστοποίηση, θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν. 

- Βεβαίωση Τμήματος ή Σχολής από την οποία προκύπτει η φοιτητική ή σπουδαστική ιδιότητα συνοδευόμενη από αναλυτική βαθμολογία. 

- Πτυχίο πανεπιστημίου ή τίτλο σπουδών από μεταλυκειακή επαγγελματική σχολή που απαιτεί τουλάχιστον τριετή φοίτηση, ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.

Κατόπιν παραλαβής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μετά των σχετικών δικαιολογητικών, και ενδελεχούς αξιολόγησης αυτών, το Ίδρυμα θα καλέσει σε συνέντευξη όσους υποψηφίους εκτιμά, κατά την απόλυτη κρίση του, ότι πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις.

Το σύνολο της σχετικής με το παρόν Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης αλληλογραφίας (τυχόν πληροφοριών ή/και διευκρινήσεων συμπεριλαμβανομένων) θα πραγματοποιείται μόνο εγγράφως, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr