Πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης «Inkompass» της Παπαστράτος

Πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης «Inkompass» της Παπαστράτος

Πρακτική Άσκηση 2019: To Inkompass είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της Philip Morris το οποίο δίνει την δυνατότητα σε τελειόφοιτους φοιτητές να έρθουν τους καλοκαιρινούς μήνες και να εργαστούν σε σημαντικά και γεμάτο προκλήσεις project σε διάφορα τμήματα της εταιρίας, όπως digital marketing, sales, Corporate communication, Brand Communication, Finance κ.α.

Είσαι φοιτητής, με ανησυχίες που συνεχώς αναζητά προκλήσεις και εμπειρίες; Θέλεις να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου και να είσαι μέρος μια μεγάλης αλλαγής; Το Ιnkompass είναι εδώ να σου δώσει αυτό που αναζητάς. 


Το Inkompass είναι ένα πρόγραμμα πρακτικής 2 κύκλων. Η συμμετοχή σου καθώς και οι υψηλέι επιδόσεις σου θα αποτελέσουν αρχή για να σου προσφέρει μια θέση εργασίας στην Παπαστράτος απευθείας μόλις ολοκληρώσεις τις σπουδές σου. 

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Η Παπαστράτος στα πλαίσια του προγράμματος πρακτικής, αναζητά φοιτητές που επιζητούν να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες, σε ένα πολυδιάστατο εργασιακό περιβάλλον που θα τους προσφέρει τη δυνατότητα να αναπτύξουν ένα διεθνές δίκτυο. 

Προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα: 

  • Άριστη γνώση Αγγλικών
  • Να είσαι Προπτυχιακός ή Μεταπτυχιακός φοιτητής ΑΕΙ, που τον Σεπτέμβριο ξεκινάς το τελευταίο έτος σπουδών σου
  • Τομείς Ενδιαφέροντος: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Οικονομικά, Πωλήσεις, Πληροφορική και τμήματα Πολυτεχνείου. 

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων πατήστε εδώ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr