Θέσεις για πρακτική άσκηση (2019) στην Praktiker Hellas

Θέσεις για πρακτική άσκηση (2019) στην Praktiker Hellas

Πρακτική Άσκηση 2019: Είσαι φοιτητής και ψάχνεις διαθέσιμες θέσεις για πρακτική άσκηση στην Ελλάδα; Δες πιο κάτω τις ανοικτές θέσεις πρακτικής άσκησης στην Praktiker Hellas για τελειόφοιτους Πανεπιστημίων, ΤΕΙ, ΙΕΚ τμημάτων Λογιστικής, Χρηματοοικονομικών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διεθνούς Εμπορίου, Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος, Πληροφοριακά Συστήματα.

H Praktiker Hellas αποτελεί το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο καταστημάτων DIY (Do It Yourself) & Home Improvement, που βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων καταναλωτών από το 1991. Διαθέτει ένα ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop, εξειδικευμένο τμήμα Β2Β και πανελλαδικό δίκτυο 16 καταστημάτων, συνολικής έκτασης 100.000 τ.μ., ενώ προσφέρει 50.000 προϊόντα σε 6.000.000 πελάτες ετησίως.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Η Praktiker Hellas αναζητά τους κατάλληλους υποψηφίους που θα καλύψουν θέσεις Πρακτικής Άσκησης στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Διακρίνεσαι για το πάθος και την ισχυρή σου θέληση; Θέλεις να κάνεις την πρακτική σου σε μια μεγάλη και δομημένη εταιρεία του λιανεμπορίου; Στείλε μας σήμερα το βιογραφικό σου και πάρε θέση στη δυναμική ομάδας της Praktiker Hellas!

Προφίλ Υποψηφίου: 

• Δικαίωμα εκπόνησης πρακτικής άσκησης (ΙΕΚ/ΤΕΙ/ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ)

• Τελειόφοιτος/η τμημάτων Λογιστικής, Χρηματοοικονομικών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διεθνούς Εμπορίου, Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος, Πληροφοριακά Συστήματα

• Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας 

• Καλή γνώση χρήσης Η/Υ (MS Office)

• Ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας και οργάνωσης

• Επαγγελματική συμπεριφορά και ομαδικό πνεύμα

• Προοπτικές πρόσληψης με τη λήξη της πρακτικής άσκησης βάσει απόδοσης και αναγκών του οργανισμού

Αποστολή βιογραφικού: ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr