Πρακτική άσκηση φοιτητών (2019) στην Eurobank

Πρακτική Άσκηση (Αγγελίες)Ο Όμιλος Eurobank είναι ένας δυναμικός χρηματοοικονομικός οργανισμός με παρουσία σε 6 χώρες. Με επίκεντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του, σχεδιάζει χρηματοπιστωτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Παρέχει εξελιγμένες επιλογές και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Λειτουργεί με διαφάνεια, αξιοπιστία και σύγχρονη εταιρική διακυβέρνηση.

Ο Όμιλος Eurobank δίνει την δυνατότητα στους φοιτητές να αποκτήσουν εργασιακή πείρα όσο σπουδάζουν. Μέσα από τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης της Eurobank θα έχετε την δυνατότητα να εφαρμόσετε την επιστημονική γνώση σας σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, να δοκιμάστε τις δυνάμεις σας, να αναπτύξτε νέες δεξιότητες και να δικτυωθείτε επαγγελματικά.

Πρακτική Άσκηση 2019 στην Eurobank

Τι αναζητάμε

  • Φοιτητές Πανεπιστημίων σε σχολές που υποστηρίζουν τα προγράμματα πρακτικής άσκησης.
  • Προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ΤΕΙ για την υποχρεωτική τους πρακτική άσκηση (6 μήνες)

Σας δίνουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την πρακτική σας άσκηση σε έναν μεγάλο χρηματοοικονομικό όμιλο. ΘΕΛΩ να κάνω πρακτική άσκηση.

Τι μετράει για εμάς

Δίνουμε προτεραιότητα στον άνθρωπο και μαζί ξεχωρίζουμε. Γι’ αυτό οι φοιτητές που επιλέγουμε επιδεικνύουν εργασιακές συμπεριφορές που προάγουν τις αξίες μας.

Πώς επιλέγουμε φοιτητές

Ακολουθούμε τις προδιαγραφές των προγραμμάτων πρακτικής άσκησης που θέτουν τα αντίστοιχα Τεχνολογικά Ιδρύματα (ΤΕΙ). Επιλέγουμε φοιτητές με βάση τις επιδόσεις στις σπουδές τους, τη συμπεριφορά και τις αξίες τους. ΘΕΛΩ να ενημερωθώ.

Συχνές ερωτήσεις για την πρακτική άσκηση

Δείτε σε ποιους τομείς μπορείτε να κάνετε πρακτική άσκηση στην Eurobank. Ελέγξτε ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται για να γίνετε δεκτοί. Δείτε πώς υποβάλλετε αίτηση για πρακτική άσκηση. ΛΥΣΕ τις απορίες σου ΕΔΩ.

Πώς θα ξεχωρίσετε

Σας δίνουμε πρακτικές συμβουλές για να ξεχωρίσετε με το βιογραφικό σας, να χτίσετε ένα ισχυρό προφίλ στα social media, να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξη και να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις σύγχρονων διαδικασιών αξιολόγησης. ΘΕΛΩ να ξεχωρίσω.

Αίτηση για Πρακτική άσκηση στην Eurobank

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για πρακτική άσκηση στην Eurobank, πατώντας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στην Eurobank μπορείτε να δείτε εδώ

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


5 1 1 1 1 1 Αξιολόγηση 5.00 (6 ψήφοι)