Αιτήσεις για Πρακτική Άσκηση στην Toyota Material Handling Greece A.E.

Πρακτική Άσκηση (Αγγελίες): Είστε απόφοιτος τεχνικός αυτοματισμού ή ηλεκτρολόγος οχημάτων και ψάχνετε να κάνετε την πρακτική σας άσκηση; Αγαπάτε τους αυτοματισμούς και τη νέα τεχνολογία; Θέλετε να εκπαιδευτείτε με τη βοήθεια των καλύτερων στον κλάδο των περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων, να αποκτήσετε υψηλού επιπέδου εμπειρία, με δυνατότητα ένταξης στην ομάδα μας μετά από μια πετυχημένη πρακτική άσκηση;

Η Toyota Material Handling Greece A.E., η μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα αναζητά άτο ο για πρακτική άσκηση ως Τεχνικός Ανυψωτικών Μηχανημάτων στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

Τι καθήκοντα έχει η πρακτική άσκηση Τεχνικού Ανυψωτικών Μηχανημάτων

Ως Πρακτικά Ασκούμενος θα εκπαιδευτείτε στη καθημερινή επισκευή και συντήρηση μηχανημάτων, στην διάγνωση βλαβών με τη χρήση ειδικών εργαλείων καθώς σε νέες τεχνολογίες αυτοματισμού. Καθημερινά θα έρχεστε σε άμεση επικοινωνία με τους συναδέλφους σας οι οποίοι θα σας καθοδηγούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης σας.

Τα κύρια καθήκοντά σας θα περιλαμβάνουν

  • Καθημερινή επισκευή και συντήρηση περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων υπό την επίβλεψη & καθοδήγηση των υπεύθυνων τεχνικών μας, στην έδρα μας στο Μαρκόπουλο Αττικής
  • Επικοινωνία με τους υπόλοιπους τεχνικούς για την επίτευξη των καθημερινών αναγκών της εταιρείας

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

Η Toyota Material Handling παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο παροχών σε συνδυασμό με τις μηνιαίες αποδοχές.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ

Ο ιδανικός υποψήφιος θα κατέχει:

  • Απόφοιτος ή τελειόφοιτος Μηχανοτρονικής - Τεχνικός Αυτοματισμού - Μηχανικός Αυτοκινήτων - Ηλεκτρολόγος Οχημάτων
  • Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Καλή γνώση χειρισμού υπολογιστών
  • Μεθοδικότητα και ομαδικότητα

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη “Πρακτική Άσκηση - Τεχνικός Ανυψωτικών Μηχανημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο http://www.toyota-forklifts.gr 

Σημαντική ειδοποίηση από την Toyota Material Handling:

Στη διαχείριση των Βιογραφικών θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια. Αν επιθυμείτε να μην κρατήσουμε το βιογραφικό σας στην βάση δεδομένων μας, παρακαλούμε να το σημειώσετε στο email με ένδειξη : «Επιθυμώ την διαγραφή του βιογραφικού μου, μετά την στελέχωση της αιτούμενης θέσης».

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr