Πρακτική Άσκηση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Άμυνας με μισθό (€1.176/μήνα)

Πρακτική Άσκηση (Αγγελίες): Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Άμυνας προσφέρει πρόγραμμα πρακτικής άσκησης 2018 σε πρόσφατους απόφοιτους ΑΕΙ οι οποίοι επιθυμούν να ξεκινήσουν τα επαγγελματικά τους βήματα στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής αμυντικής συνεργασίας. 

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Παροχές στους Ασκούμενους:

  • Οι ασκούμενοι λαμβάνουν μηνιαίο μισθό στον οποίο ανέρχεται στα 1.176 ευρώ το μήνα
  • Οι εκπαιδευόμενοι με ειδικές ανάγκες μπορούν να λαμβάνουν συμπληρωματικό ποσό ίσο με το 50% κατ 'ανώτατο όριο του ποσού της αποζημίωσης
  • Η ασφάλιση υγείας και ατυχημάτων είναι υποχρεωτική 

Προσόντα Υποψηφίων:

  • Πρόσφατοι πτυχιούχοι ΑΕΙ 
  • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον τον πρώτο (ελάχιστο τριετή) κύκλο σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (πανεπιστημιακή εκπαίδευση) ή ισοδύναμο πτυχίο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων
  • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση σε 2 γλώσσες εκ των οποίων η μία πρέπει να είναι αγγλική (ως κύρια γλώσσα εργασίας της EDA)

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

9 Ιουλίου 2018 (12:00, ώρα Βρυξελλών)

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες θέσεις Πρακτικής Άσκησης.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr