32 θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης 18 έως 35 ετών

32 θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης 18 έως 35 ετών

Πρακτική Άσκηση: Αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε 32 άτομα ηλικίας από 18 έως 35 ετών προσφέρει το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος AE (ΚΠΙΣΝ ΑΕ) στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας και ανάπτυξης κοινών δράσεων με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ) και την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ).

Το πρόγραμμα με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Επανεκκίνηση και Ενίσχυση των Νέων. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτική άσκηση σε πεδία σχετικά με τις διάφορες πτυχές της λειτουργίας των τριών φορέων. Μέσα από το πρόγραμμα, οι ασκούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους, να αναπτύξουν δεξιότητες επικοινωνίας, συνεργασίας και επίλυσης προβλημάτων, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν εκ των έσω τους μηχανισμούς και τον τρόπο λειτουργίας των τριών φορέων.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2018 και θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2019. Οι συνολικές διαθέσιμες θέσεις είναι 32 και αφορούν πρακτική άσκηση για διαφορετικά τμήματα των τριών οργανισμών στα εξής πεδία: φωτογραφίας 6 θέσεις, πληροφορικής 4, βιβλιοθηκονομίας 6, τέχνης ήχου 2, τεχνών ήχου και εικόνας 1, γραφιστικής 2, μουσικής και μουσικολογίας 3, μουσικών και παραστατικών τεχνών 2, δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας 1, πολιτιστικής διαχείρισης 2, οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων 2, αρχιτεκτονικής 1.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση έως και τις 27 Απριλίου μέσω της ιστοσελίδας SNFCC.org/internships, επιλέγοντας το πεδίο που τους αφορά, βάσει του αντικειμένου των σπουδών και ακαδημαϊκών γνώσεών τους και θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις πτυχίου ή διπλώματος, καθώς και να διαθέτουν πιστοποιημένη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Για τη συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο πανεπιστημίου ή τίτλο σπουδών από μεταλυκειακή επαγγελματική σχολή που απαιτεί τουλάχιστον τριετή φοίτηση, ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Οι τίτλοι θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά.

Ο υποψήφιος μπορεί να καταθέσει συγχρόνως υποψηφιότητα για έως τρία πεδία σπουδών, εφόσον διαθέτει τους αντίστοιχους τίτλους σπουδών, τους οποίους θα πρέπει να υποβάλει ηλεκτρονικά στη σχετική φόρμα. Κάθε υποψήφιος υποβάλει μία μόνο φόρμα με την οποία δηλώνει υποψηφιότητα για 1 έως 3 πεδία σπουδών.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr