Οι ανοιχτές θέσεις πρακτικής άσκησης στον Κωτσόβολο (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Πρακτική Άσκηση: Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας, η αλυσίδα Κωτσόβολος, παρέχει τη δυνατότητα σε φοιτητές ΤΕΙ να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία.

Μέσω της πρακτικής άσκησης, ο Κωτσόβολος δίνει την ευκαιρία σε νέους τελοιοφοίτους να απασχοληθούν σε διάφορα τμήματα και να αποκτήσουν εμπειρία σε ένα δυναμικό πολυεθνικό περιβάλλον εργασίας.

Οι θέσεις πρακτικής άσκησης:

  • Store οperating coordinator (υπάλληλος γραφείου και rotation σε όλες τις θέσεις εργασίας του καταστήματος)
  • Τεχνικός υπολογιστών
  • Τμήμα προμηθειών
  • Τμήμα εκπαίδευσης και ανάπτυξης
  • Αιτήσεις:

Αποστολή Αιτήσεων:

Μέσω της φόρμας υποβολής βιογραφικού, όπου στο "Επιθυμητό Τμήμα" επιλέξτε Πρακτική Άσκηση και στην "Επιθυμητή θέση" επιλέξτε τον τομέα της πρακτικής που θέλετε να ακολουθήσετε. Για την αποστολή βιογραφικού πατήστε εδώ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


5 1 1 1 1 1 Αξιολόγηση 5.00 (1 ψήφος)