85 θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε Εφορίες (ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ)

Καθορισμός του αριθμού των θέσεων των σπουδαστών Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.) και των σπουδαστών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) για την πραγματοποίηση προαιρετικής πρακτικής άσκησης σε υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για το έτος 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr καθορίστηκε ο αριθμός των θέσεων των σπουδαστών Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.) που μπορούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση διάρκειας ενός εξαμήνου και των σπουδαστών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.), δημόσιων και ιδιωτικών, που μπορούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση διάρκειας 960 ωρών, σε υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, για το έτος 2018 (τον πίνακα με τον αναλυτικό αριθμό των θέσεων μπορείτε να τον δείτε παρακάτω).

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Οι ειδικότητες των σπουδαστών Τ.Ε.Ι. / Ι.Ε.Κ. θα είναι συναφείς με τα αντικείμενα εργασίας των παραπάνω υπηρεσιών.

α) Υπέρβαση του κατά υπηρεσία καθορισμένου ως ανωτέρω αριθμού των σπουδαστών Τ.Ε.Ι. και Ι.Ε.Κ. δεν επιτρέπεται.

β) Σε κάθε περίπτωση μη προσέλευσης σπουδαστών Τ.Ε.Ι., μπορούν οι θέσεις αυτές να καλύπτονται από σπουδαστές Ι.Ε.Κ.

Υπάρχει η δυνατότητα ολοκλήρωσης της πρακτικής άσκησης των σπουδαστών Τ.Ε.Ι. / Ι.Ε.Κ. εντός του έτους 2019, με την προϋπόθεση ότι αυτή έχει ξεκινήσει εντός του 2018. Στα πλαίσια της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης και εκτέλεσης του χρονοδιαγράμματος του ετήσιου προϋπολογισμού, παρακαλούνται οι υπηρεσίες να μεριμνούν για την έναρξη πρακτικής άσκησης έως την 1.10.2018.

Οι υπηρεσίες της Α.Α.Δ.Ε. που θα απασχολήσουν σπουδαστές Τ.Ε.Ι. /Ι.Ε.Κ., παρακαλούνται πριν την υπογραφή των αντίστοιχων συμβάσεων να έχουν υποβάλει αίτημα εξασφάλισης της σχετικής πίστωσης στη Διεύθυνση Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών της Α.Α.Δ.Ε. και να έχουν προβεί στην έκδοση των αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης.

Οι υπηρεσίες θα πρέπει να προωθούν άμεσα τα δικαιολογητικά πληρωμής των δικαιούχων σπουδαστών προς τις αρμόδιες υπηρεσίες εκκαθάρισης δαπανών και να μεριμνούν για την άμεση εξόφληση των υποχρεώσεων κατά τον χρόνο πραγματοποίησης της πρακτικής άσκησης.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


1 1 1 1 1 Αξιολόγηση 0.00 (0 ψήφοι)