Δυνατότητα μετεγγραφής, φοιτητών, Πανεπιστήμιο σε ΤΕΙ, μετεγγραφή φοιτητών, μετεγγραφές φοιτητών, meteggrafes Δυνατότητα μετεγγραφής φοιτητών από Πανεπιστήμιο σε ΤΕΙ

Δυνατότητα μετεγγραφής φοιτητών από Πανεπιστήμιο σε ΤΕΙ

Ρύθμιση για την κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή φοιτητών για ανθρωπιστικούς λόγους και για λόγους προστασίας θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κατατέθηκε προς ψήφιση στο Σχέδιο Νόμου για την Έρευνα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην εν λόγω ρύθμιση προβλέπεται και μετεγγραφή φοιτητή από Πανεπιστήμιο... σε ΤΕΙ, για πρώτη φορά.


Ειδικότερα η ρύθμιση έχει ως εξής:

Κατ’ εξαίρεση για ανθρωπιστικούς λόγους και για λόγους προστασίας θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων:

α) Η… φοιτήτρια της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών Πανεπιστημίου της Δαμασκού της Συρίας εγγράφεται κατ’ εξαίρεση στην κατεύθυνση του Δομοστατικού Μηχανικού της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

β) Η… φοιτήτρια του Τμήματος Αραβικής Φιλολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Δαμασκού της Συρίας, εγγράφεται κατ’ εξαίρεση στο Τμήμα Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

γ) Η… φοιτήτρια του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μετεγγράφεται κατ’ εξαίρεση στο Τμήμα Διαιτολογίας- Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.

δ) Ο… φοιτητής του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών μετεγγράφεται κατ’ εξαίρεση στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας.

ε) Ο… φοιτητής του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, μετεγγράφεται κατ’ εξαίρεση στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα νέα που αφορούν τις μετεγγραφές στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr