εγκύκλιος, μετεγγραφών, 2015 2016, Πανεπιστήμια, ΤΕΙ,κατ’ εξαίρεση

Πότε ξεκινούν οι Μετεγγραφές των φοιτητών σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ για το 2015-2016

Λόγο της μεγάλης σύγχυσης που έχει προκύψει στους φοιτητές σχετικά με τις μετεγγραφές, τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σας ενημερώνουν πως:  Οι κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές δεν έχουν καμία σχέση με τις κανονικές μετεγγραφές.

ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΟΥΝ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Την επόμενη εβδομάδα θα εκδοθεί η διευκρινιστική εγκύκλιος και οι προθεσμίες αιτήσεων από το Υπουργείο Παιδείας για τις μετεγγραφές των φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα για τις μετεγγραφές 2015-2016; Κάνε LIKE στην σελίδα «Μετεγγραφές Φοιτητών», ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ την, για να ενημερώνεσαι καθημερινά και μέσω Facebook!

Πιο συγκεκριμένα η εγκύκλιος θα ορίζει την προθεσμία για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για μεταφορά της θέσης εισαγωγής των ενδιαφερόμενων φοιτητών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Οι αιτήσεις για την μεταφορά θέση εισαγωγής θα πραγματοποιούνται μέσα από την ιστοσελίδα που θα αναφέρει επίσης η εγκύκλιος.

ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Αν θέλεις να διαβάσεις πρώτος την διευκρινιστική εγκύκλιο για τις Μετεγγραφές 2015-2016 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ

Τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά των μετεγγραφών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ

Οι κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές είναι για ειδικές περιπτώσεις πολύ σοβαρές και τεκμηριωμένες που δεν προβλέπονται από τις γενικές διατάξεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Μείνετε συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, για την καθημερινή σας φοιτητική ενημέρωση!!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr