Μετεγγραφές 2020: Τα Αντίστοιχα Τμήματα ανά ΑΕΙ

Μετεγγραφές 2020: Τα Αντίστοιχα Τμήματα ανά ΑΕΙ

Μετεγγραφές Φοιτητών 2020-2021: Καθορίστηκαν με απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας, Βασίλη Διγαλάκη, οι αντιστοιχίες των Τμημάτων (τα αντίστοιχα και τα μή αντίστοιχα Τμήματα), Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, για τις μετεγγραφές των φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, ως ακολούθως:

Παρακάτω παρουσιάζονται τα Αντίστοιχα Τμήματα, από τα οποία δηλαδή είναι δυνατή μετεγγραφή εφόσον κάποιος εισαχθεί εκεί.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παραθέτουν παρακάτω τα αντίστοιχα Τμήματα ενώ τα μή αντίστοιχα Τμήματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Τα Αντίστοιχα Τμήματα  

  

SOS για Μετεγγραφή: Την ενημερωτική σελίδα για να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα που αφορούν τις Μετεγγραφές των Φοιτητών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Τα ΜΗ Αντίστοιχα Τμήματα μπορείτε να τα δείτε εδώ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών