Τι ώρα θα ανοίξει η εφαρμογή των μετεγγραφών transfer3.it.minedu.gov.gr

Τι ώρα θα ανοίξει η εφαρμογή των μετεγγραφών transfer3.it.minedu.gov.gr 

Μετεγγραφές Φοιτητών 2019-2020: Το Υπουργείο Παιδείας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους προς μετεγγραφή φοιτητές πως η ειδική εφαρμογή των μετεγγραφών transfer3.it.minedu.gov.gr θα είναι διαθέσιμη από σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 μετά τις 14:00.

Ξεκίνησαν οι Μετεγγραφές - Σε ποια Τμήματα μπορούν οι φοιτητές να πάρουν Μετεγγραφή!

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις μετεγγραφής θα υποβάλλονται έως και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019.

Στην ανωτέρω προθεσμία υποβάλλονται αιτήσεις:

  • από ενδιαφερόμενους φοιτητές για μετεγγραφή με μοριοδοτούμενους λόγους,
  • από αδέλφια προπτυχιακούς φοιτητές,
  • από ενδιαφερόμενους φοιτητές που εισήχθησαν καθ΄ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων στα ΑΕΙ, είτε ως Έλληνες πολίτες της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, είτε ως έχοντες κυπριακή καταγωγή για τους οποίους ισχύουν ειδικές διατάξεις μετεγγραφής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή μετεγγραφών στην ηλεκτρονική διεύθυνση transfer3.it.minedu.gov.gr που αναγράφεται στην ΕΓΚΥΚΛΙΟ προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.  

Τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα ανακοινωθούν μετά την λήξη της σχετικής προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Τα αποτελέσματα των μετεγγραφών θα τα δείτε ΠΡΩΤΟΙ εδώ.

Τις αναλυτικές λεπτομέρειες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι παρακάτω.

Μετεγγραφές 2019-2020: Δικαιούχοι, Κριτήρια, Διαδικασία & Δικαιολογητικά – ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr