ΤΕΙ Θεσσαλίας: Παράταση μέχρι 30/3 οι αιτήσεις για τις Μετεγγραφές Αδελφών Φοιτητών

Το ΤΕΙ Θεσσαλίας γνωστοποιεί ότι το τεχνικό πρόβλημα που είχε προκύψει από τις 16-3-2018 σε κεντρικό εξυπηρετητή (server) του Ιδρύματος που υποστηρίζει το πληροφοριακό σύστημα του Φοιτητολογίου, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για χορήγηση μετεγγραφής σε αδέλφια προπτυχιακούς φοιτητές των ΑΕΙ και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών (ν. 4521/2018, Α΄ 38), έχει πλέον αποκατασταθεί.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ- ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ https://transfer3.it.minedu.gov.gr (ή την ιστοσελίδα του Υπουργείου) προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους από 28/3/2018 έως 30/3/2018.

Επειδή για να θεωρηθεί έγκυρη οποιαδήποτε αίτηση μετεγγραφής με τη διαδικασία των αδελφών φοιτητών, είναι απαραίτητο να υποβληθεί από τον άλλο αδελφό είτε δήλωση αποποίησης μετεγγραφής είτε αντίστοιχη αίτηση για από κοινού μετεγγραφή, το Π.Σ. των μετεγγραφών αδελφών θα είναι διαθέσιμο στις παραπάνω ημερομηνίες, για τους φοιτητές όλων των Ιδρυμάτων.

Επισημαίνεται ότι για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες χρησιμοποιούν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (Εύδοξος, Ακαδημαϊκή Ταυτότητα) του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!!!!

Μετά το πέρας της σχετικής προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΘΕΙ.

Για την ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑκαι τα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Μετεγγραφές των Φοιτητών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr