Έξι στους δέκα φοιτητές δεν πήραν Μετεγγραφή!

Μετεγγραφές ΦοιτητώνΟι τέσσερις στους δέκα φοιτητές που έκαναν αίτηση πήραν το εισιτήριο για το τμήμα της επιθυμίας τους κοντά στο σπίτι, μέσω των μετεγγραφών.

Ανακοινώθηκαν τα Αποτελέσματα των Μετεγγραφών 2017-2018 την Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017. Τα αποτελέσματα μπορείς να τα δεις στην ειδική εφαρμογή που θα βρεις εδώ, συμπληρώνοντας τους κωδικούς με τους οποίους υπέβαλες αίτηση.

Επιπλέον, οι βάσεις των μετεγγραφών βρίσκονται εδώ.

Δεν πήρες Μετεγγραφή; SOS: Δες ΕΔΩ.

Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, από τις 14.251 αιτήσεις που υποβλήθηκαν, έγιναν δεκτές και εξετάστηκαν οι 13.921 και το ποσοστό των αιτήσεων μετεγγραφής που εγκρίθηκαν ανήλθε στο 39,2%. Δηλαδή 6 στους 10 φοιτητές δεν κατάφεραν να πάρουν μετεγγραφή.

  • Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις ένσταση, μπορείς να την υποβάλεις μέχρι τη Δευτέρα 6/11, περισσότερες πληροφορίες για τις ενστάσεις μπορείς να δεις εδώ.
  • Επίσης σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις Αμοιβαία Μετεγγραφή ενημερώσου εδώ.

Όσο για τους εισαχθέντες στην κατηγορία των ειδικών θέσεων με ποσοστό 5% καθώς και τους Κύπριους φοιτητές, οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για μετεγγραφή θα γίνονται δεκτές από τις 8/11 έως τις 15/11.

Τα «Φοιτητικά Νέα» δημιούργησαν Πλατφόρμα Αναζητήσης Αμοιβαίων Μετεγγραφών

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr