Τα «Φοιτητικά Νέα» δημιούργησαν Πλατφόρμα Αναζητήσης Αμοιβαίων Μετεγγραφών

Τα «Φοιτητικά Νέα» δημιούργησαν Πλατφόρμα Αναζητήσης Αμοιβαίων Μετεγγραφών

Αμοιβαίες Μετεγγραφές Φοιτητών: Τα «Φοιτητικά Νέα», ανταποκρινόμενα στις ανάγκες των φοιτητών της χώρας, δημιούργησαν την πρωτοποριακή «Πλατφόρμα Αναζητήσης Αμοιβαίων Μετεγγραφών» για να δώσουν λύση στον καθυστερημένο εντοπισμό των ενδιαφερόμενων προς μετεγγραφή φοιτητών Πανεπιστημίων & ΑΕΑ, καθώς και στην μεταξύ τους επικοινωνία.

Την Πλατφόρμα Αναζητήσης Αμοιβαίων Μετεγγραφών μπορείτε να την δείτε στον σύνδεσμο http://www.foititikanea.gr/meteggrafes/.


Η πλατφόρμα αυτή διαθέτει, σε αντιστοιχία, τα διάφορα Τμήματα των Σχολών της χώρας μεταξύ των οποίων επιτρέπονται οι μετεγγραφές. Η κατηγοριοποίηση έχει διαμορφωθεί με τρόπο που να την καθιστά όσο το δυνατόν πιο εύχρηστη.

Μεταξύ των παροχών της «Πλατφόρμας Αναζητήσης Αμοιβαίων Μετεγγραφών» που έχει στη διάθεσή του ο χρήστης είναι οι εξής:

  • Δημιουργία Λογαριασμού (Δωρεάν)
  • Λειτουργία άμεσης επικοινωνίας, μέσω της ίδιας της πλατφόρμας μεταξύ των φοιτητών. Επεξηγηματικά, οι χρήστες μπορούν να συνομιλούν σε πραγματικό χρόνο μέσω Chat .
  • Δημοσίευση και καταχώρηση  προτίμησης Τμήματος για μετεγγραφή.
  • Αναζήτηση και εντοπισμός  Καταχωρήσεων προτίμησης άλλων ενδιαφερόμενων φοιτητών για μετεγγραφή σε αντίστοιχο Τμήμα.

Σας υπενθυμίζουμε φιλικά πως τα «Φοιτητικά Νέα» βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό των φοιτητών της χώρας και το αποδεικνύουν έμπρακτα μέσα από την καθημερινή αδιάκοπη πρόοδο και δημιουργική εξέλιξη των επιμέρους παροχών τους.

Σας ευχόμαστε Καλή Πλοήγηση! Για την Πλατφόρμα Αναζητήσης Αμοιβαίων Μετεγγραφών πατήστε εδώ.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις Αμοιβαίες Μετεγγραφές

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr