Ανακοινώνονται Σήμερα τα Αποτελέσματα των Μετεγγραφών 2017-2018!

Αποτελέσματα Μετεγγραφών: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr από το Υπουργείο Παιδείας, τα αποτελέσματα των μετεγγραφών αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα (Δευτέρα 30/10) εκτός απροόπτου το μεσημέρι. Για να λάβετε πρώτοι ενημέρωση πατήστε εδώ.

Δεύτερη ευκαιρία θα δοθεί στους φοιτητές που έκαναν αίτηση για μετεγγραφή αλλά θα «κοπούν». Σύμφωνα με την Εγκύκλιο για τις Μετεγγραφές 2017-2018, δίνεται και φέτος το δικαίωμα των ενστάσεων στους φοιτητές που δεν πέρασαν στην πρώτη φάση των μετεγγραφών.

Μείνετε Συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για τα Αποτελέσματα των Μετεγγραφών!

Συγκεκριμένα όπως σας παρουσιάζουν τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr οι ενστάσεις – αιτήσεις θεραπείας μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των μετεγγραφών ακαδημαϊκού έτους 2017‐2018.

  • Την ενημερωτική σελίδα των Μετεγγραφών μπορείτε να την δείτε εδώ.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των μετεγγραφών ακαδημαϊκού έτους 2017‐2018 από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, οι ενδιαφερόμενοι όλων των κατηγοριών δύνανται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά ένσταση‐αίτηση θεραπείας.

Οι αιτήσεις θεραπείας εξετάζονται από Τριμελή Επιτροπή Ενστάσεων, σύμφωνα με τις γενικές αρχές και τη διαδικασία του άρθρου 24 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (Ν. 2690/1999 ΦΕΚ 45 Α ́).

Ειδικά για τις περιπτώσεις ισοβαθμίας σε αριθμό μορίων μετεγγραφής που ισούνται ή υπερβαίνουν την ανώτατη μοριοδότηση που μπορεί να λάβει υποψήφιος με βάση το κατά κεφαλήν εισόδημα (5 μόρια και άνω), η ανωτέρω Επιτροπή μπορεί, μετά την κύρωση του πίνακα δικαιούμενων μετεγγραφή, να λαμβάνει απόφαση για τη μη εφαρμογή του κριτηρίου των μορίων εισαγωγής.

Δείτε ΕΔΩ τα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ για τις Eνστάσεις Μετεγγραφών 2017-2018.

Μείνετε Συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr