Χορήγηση οικονομικών βοηθημάτων σε φοιτητές και σπουδαστές

Χορήγηση οικονομικών βοηθημάτων σε φοιτητές και σπουδαστές

«Ο Γυναικείος  Σύνδεσμος  Οι Φίλοι του Χιώτικου Χωριού» ανακοινώνει, ότι δέχεται αιτήσεις για την χορήγηση οικονομικών βοηθημάτων σε φοιτητές και σπουδαστές χιακής καταγωγής και χαμηλού οικογενειακού εισοδήματος, που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.


Δικαιολογητικά που απαιτούνται:

  • Αίτηση του ενδιαφερομένου προς το Σωματείο.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Εκκαθαριστικό Εφορίας ή αν δεν έχει γίνει εκκαθάριση αντίγραφο τελευταίας φορολογικής δήλωσης της οικογένειας του αιτούντος.
  • Αντίγραφο εντύπου Ε9 - ΕΝΦΙΑ.
  • Βεβαίωση εγγραφής από το οικείο Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
  • Υπεύθυνη Δήλωση  του ενδιαφερομένου με το ακόλουθο κείμενο: «Δεν λαμβάνω υποτροφία ή σπουδαστικό βοήθημα από άλλο Ίδρυμα ή φορέα και σε περίπτωση χορήγησης άλλου ποσού, εφ’ όσον επιλέξω αυτό, θα επιστρέψω το χορηγηθέν από το Σωματείο ποσό».

Τα παραπάνω δικαιολογητικά παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστέλλουν είτε ταχυδρομικώς στην διεύθυνση της προέδρου κ. Μαριέλλας Βαρώνη, Πάρου 2, 166 73 Βούλα, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σωματείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    Τελευταία ημερομηνία υποβολής  21 Οκτωβρίου 2018.

Το Διοικητικό Συμβούλιο.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr