υποτροφίες, ACS, Uni Systems, Πανεπιστήμιο Πειραιώς Δύο υποτροφίες από ACS και Uni Systems στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Δύο υποτροφίες από ACS και Uni Systems στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Οι υποτροφίες αφορούν σε προπτυχιακούς φοιτητές υψηλής επίδοσης του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Δύο υποτροφίες στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς από ACS και Uni Systems

Οι εταιρείες του Ομίλου Quest, ACS και Uni Systems, αναδεικνύοντας τη σημασία της Παιδείας στην ανάπτυξη και στην ευημερία του κοινωνικού συνόλου, προσέφεραν από μία υποτροφία σε προπτυχιακούς φοιτητές υψηλής επίδοσης του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η συγκεκριμένη ενέργεια ενισχύει τη συστηματική επένδυση των νέων ανθρώπων στη γνώση, με απώτερο στόχο τη βελτίωση των προοπτικών τους και την ευνοϊκότερη ένταξη στην αγορά εργασίας.

Στο πέρασμα του χρόνου, ο Όμιλος Quest έχει στηρίξει με πολλούς τρόπους την Εκπαίδευση. Σήμερα, οι εταιρείες του Ομίλου Quest συνεισφέρουν στην Εκπαίδευση μέσω στοχευμένων και ουσιαστικών δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας. Οι δράσεις αυτές απευθύνονται τόσο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Υποστήριξη του economia Φοιτητικού Διαγωνισμού, συμμετοχή στο θεσμό Business Days, υποδοχή φοιτητών για πρακτική άσκηση) όσο και στις υπόλοιπες βαθμίδες εκπαίδευσης («Συναρμολογώντας τον Υπολογιστή Quest», Ψηφιοποίηση σχολικών βιβλίων, www.edupad.gr).

Η ενίσχυση του ποιοτικού εκπαιδευτικού έργου, όπως αυτού που επιτελείται στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς αποτελεί σταθερή προτεραιότητα του Ομίλου Quest.

Φοιτητή αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr