Χρηματική υποτροφία 1000 ευρώ σε φοιτητές Τμημάτων ΜΜΕ / ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Χρηματική υποτροφία 1000 ευρώ σε φοιτητές Τμημάτων ΜΜΕ / ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΥποτροφίεςΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Κληροδοτήματος «Ασημάκης Δρακόπουλος», σε εκτέλεση της διαθήκης του, θα απονείμει 12 βραβεία για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε φοιτητές/τριες, έναν/μια από κάθε έτος σπουδών, με κριτήριο τη βαθμολογία τους και θα αφορά σε επιμελείς ή αριστεύσαντες φοιτητές των τριών Πανεπιστημιακών τμημάτων ΜΜΕ:


  • ΕΚΠΑ (Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ)
  • Πάντειο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού)
  • Α.Π.Θ. (Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας)

Το βραβείο ανέρχεται στο ποσό των χιλίων (1.000) ευρώ ανά φοιτητή/τρια.

Συγκεκριμένα, το βραβείο θα απονεμηθεί σε έναν/μια φοιτητή/τρια από κάθε έτος σπουδών με κριτήριο τη βαθμολογία. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, η επιλογή θα γίνει βάσει των εισοδηματικών κριτηρίων του φοιτητή/-τριας και θα προκριθούν όσοι διαμένουν σε φοιτητική εστία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κληροδοτήματος «Ασημάκης Δρακόπουλος» θα απευθυνθεί, επιπρόσθετα, με επιστολή του στους Προέδρους των ανωτέρω Πανεπιστημίων, ΕΚΠΑ (Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ), Πάντειο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού) και Α.Π.Θ. (Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας), προκειμένου να ενημερωθούν οι φοιτητές και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το Κληροδότημα «Ασημάκης Δρακόπουλος», που εδρεύει στα Γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α., στην οδό Ακαδημίας αριθμός 20, τηλ. 210-3675420 (υπεύθυνη η Γραμματέας της Επιτροπής, κ. Αριάδνη Ζάχου, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις θα εξεταστούν από Επιτροπή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και του Κληροδοτήματος «Ασημάκης Δρακόπουλος».

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από εδώΠροθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι και 1η Σεπτεμβρίου 2023.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr