Το ΙΚΥ για τις Υποτροφίες ΕΚΟ

Το ΙΚΥ για τις Υποτροφίες ΕΚΟ

Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ: Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΥ, Κυριάκος Αθανασίου, Ομότιμος Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α. ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών φοιτητών/τριων που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες»- ακαδ. έτος 2018/19.

Οι ενδιαφερόμενοι, αφού  μελετήσουν προσεκτικά την σχετική «Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων» , καλούνται να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας στην διαδικτυακή εφαρμογή του ΥΠAΙΘ (https://iky-ypotrofies.it.minedu.gov.gr), το αργότερο έως και τις 20 Δεκ εμβρίου 2019 και ώρα 15.00.


Όλες οι σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες του Προγράμματος παρέχονται στον ιστοχώρο του ΙΚΥ.

Σημειώνεται, ότι για την υλοποίηση του Προγράμματος απαιτήθηκε η συνεργασία της υπηρεσίας Πληροφοριακών συστημάτων του Υπουργείου Παιδείας προκειμένου να τεθεί σε λειτουργία η διαδικτυακή εφαρμογή του Υ.ΠΑΙ.Θ  για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο πλαίσιο της εν λόγω Πράξης.

Υποβολή αιτήσεων για το Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ

Βήμα Βήμα οι Αιτήσεις για το Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ/ΕΚΟ μέσα από το Εγχειρίδιο Χρήσης

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr