Η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Φορέας ο οποίος επί σειρά ετών δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής κοινωνικών και ανθρωπιστικών υπηρεσιών έχοντας προσφέρει σημαντικό έργο στην καταπολέμηση της φτώχειας, της αστεγίας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Βαθιά πεποίθηση του Φορέα αποτελεί ότι το σημαντικότερο όπλο στην αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων και στον υγιή ανασχηματισμό της κοινωνίας μας αποτελεί η μόρφωση και η κατάρτιση του πληθυσμού μιας χώρας.

Συναισθανόμενοι λοιπόν τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η νέα γενιά ως προς την συνέχιση των σπουδών της εξ’ αιτίας των προβλημάτων που έχει επιφέρει η ανθρωπιστική κρίση, προχωρήσαμε σε μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία που αφορά την προσφορά υποτροφιών για 2 εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα του Διεθνούς Τηλεματικού Πανεπιστημίου UNINETTUNO, το οποίο βραβεύτηκε πρόσφατα με το International E-Learning Award 2014, Academic Division για το καλύτερο e- learning portal παγκοσμίως.

Οι υποτροφίες που θα προσφέρει η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» αφορούν τα εξής αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ μεταπτυχιακά προγράμματα:

– Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Οργανισμών και Μονάδων Υγείας “Master of Science in Health Management” το οποίο υλοποιείται στην Ελληνική Γλώσσα με σκοπό να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες σε στελέχη και επαγγελματίες του τομέα της υγείας. Το αρχικό κόστος των διδάκτρων ανέρχεται σε 4.800€

– Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα “Master in European Law and Policies” στην Αγγλική Γλώσσα με σκοπό να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες σε στελέχη και επιστήμονες των κοινωνικών επιστημών. Το αρχικό κόστος των διδάκτρων ανέρχεται σε 2.500€

Η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» προτίθεται να προσφέρει το 50% του κόστους των διδάκτρων των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε υποψηφίους η επιλογή των οποίων θα γίνει βάσει ακαδημαϊκών και κοινωνικό – οικονομικών κριτηρίων (ανεργία, εισοδηματικά κριτήρια, πολύτεκνοι) και έπειτα από συνέντευξη.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έχει ορισθεί η Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε στην ιστοσελίδα: http://www.edra-coop.gr 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr