Ανακοινώνονται τα τελικά αποτελέσματα για 100 υποτροφίες από το ΙΚΥ και την Εθνική Τράπεζα Με ανακοίνωση του το ΙΚΥ κάνει γνωστό ότι τα τελικά αποτελέσματα για 100 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές από το ΙΚΥ και την Εθνική Τράπεζα θα αναρτηθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και η πρακτική στα καταστήματα της τράπεζας να ξεκινήσει από 4/11.

Οι υποψήφιοι που θα συμπεριλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα επιλεγέντων, στο Πρόγραμμα χορήγησης 100 υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές α” κύκλου (μάστερ) στην Ελλάδα με ένταξη στην αγορά εργασίας. Πρόγραμμα ΙΚΥ-ΕΤΕ, ακαδημαϊκού έτους 2014-15,ο οποίος θα αναρτηθεί στον ιστοχώρο του ΙΚΥ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση με σκοπό την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας, σε καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014.

Επιπροσθέτως, σας γνωρίζουμε ότι, την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί Ημερίδα για τους 100 νέους υπότροφους του ΙΚΥ (80 από την Αθήνα και 20 από τη Θεσσαλονίκη), η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Οι επιλεγέντες θα ενημερωθούν αναλυτικά για την Ημερίδα μετά την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων. Ειδικά για τους 20 υποτρόφους της Θεσσαλονίκης θα δοθούν επιπλέον πληροφορίες για τη μετάβαση και διαμονή τους στην Αθήνα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr