Πλήρεις Υποτροφίες για MBA στο Oxford University

Πλήρεις Υποτροφίες για MBA στο Oxford University στην Αγγλία

Υποτροφίες: Το Saïd Business School του Oxford University στην Αγγλία, ανακοινώνει πλήρεις υποτροφίες για MBA. Καλύπτονται πλήρως τα έξοδα φοίτησης και εως £14,777 έξοδα διαβίωσης.

Η επόμενη καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων είναι η 6η Σεπτεμβρίου 2019.


Γιατί να ζητήσετε να είστε κάτοχος Skoll;

  • Αποκτήστε αποκλειστικές ευκαιρίες να συναντηθείτε με παγκοσμίου φήμης επιχειρηματίες, ηγέτες σκέψης και επενδυτές
  • Κάντε τον κοινωνικό σας αντίκτυπο στο επόμενο επίπεδο
  • Αποκτήστε επαγγελματική ηγεσία και επιχειρηματικές δεξιότητες
  • Γίνετε μέλος της κοινότητας του Skoll Scholar, μιας ομάδας ηγετών που επηρεάζουν θετικά τον κόσμο μέσω της καινοτομίας

Σχετικά με την υποτροφία

Η υποτροφία Skoll είναι μια ανταγωνιστική υποτροφία για τους σπουδαστές MBA στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης που επιδιώκουν επιχειρηματικές λύσεις για επείγουσες κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις. Η υποτροφία παρέχει χρηματοδότηση και αποκλειστικές ευκαιρίες για συναντήσεις με παγκοσμίου φήμης επιχειρηματίες, ηγέτες σκέψης και επενδυτές.

Τι προσφέρει η υποτροφία

Η υποτροφία Skoll καλύπτει το πλήρες κόστος των διδάκτρων και των αμοιβών για το πρόγραμμα MBA στο Saïd Business School του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Η υποτροφία καλύπτει επίσης τα μερικά έξοδα διαμονής ύψους τουλάχιστον £ 14.777.

Εκτός από την οικονομική στήριξη, η υποτροφία παρέχει πρόσβαση στην κοινότητα του Skoll Scholar, μια ομάδα ηγετών που επηρεάζουν θετικά τον κόσμο μέσω της καινοτομίας και της αλλαγής συστημάτων, καθώς και αποκλειστικές ευκαιρίες να συναντηθούν με παγκοσμίου φήμης επιχειρηματίες, ιδρυτές σκέψης και επενδυτές.

Περισσότερες πληροφορίες για την υποτροφία θα βρείτε ΕΔΩ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr