Υποτροφία από την Ακαδημία Αθηνών με μηνιαία αμοιβή 500€

Υποτροφίες: Το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο «Ανάπτυξη multiplex ELISA για την κλινική διάγνωση και πρόγνωση ασθενών με χρόνια νεφρική νόσο:

Αξιολόγηση και βελτιστοποίηση μεθόδου με τεχνικές φασματομετρίας μάζας», με κωδικό έργου «Τ1ΕΔΚ-03551» και ακρωνύμιο «mELISA - CKD», το οποίο χρηματοδοτείται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς της Έρευνας, της Τεχνολογικής Ανάπτυξης και της Καινοτομίας (ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ) και από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ), στο πλαίσιο της Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», με επιστημονική υπεύθυνη την εκ μέρους του IIBEAA την κα Αντωνία Βλάχου.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Τίτλος Έργου: «Ανάπτυξη multiplex ELISA για την κλινική διάγνωση και πρόγνωσηασθενών με χρόνια νεφρική νόσο: αξιολόγηση και βελτιστοποίηση μεθόδου με τεχνικές φασματομετρίας μάζας»

Αντικείμενο Έργου: 

  • Μέτρηση πολλαπλών βιοδεικτών στο πλάσμα με φασματομετρία μάζας τύπου MRM
  • Επίτευξη αποτελεσματικής πρόγνωσης και διάγνωσης της χρόνιας νεφρικής νόσου

Δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:
  2. Βιογραφικό σημείωμα (με αναφορά στα σχετικά με την προκήρυξη προσόντα)
  3. Αντίγραφα πτυχίων
  4. Πιστοποιητικό γνώσης αγγλικής γλώσσας
  5. Βεβαιώσεις των Φορέων
  6. Στοιχεία επικοινωνίας για δύο συστατικές επιστολές

*Τα δικαιολογητικά πρέπει να σταλθούν στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , με θέμα «Αίτηση στο πλαίσιο της Πρόσκλησης (αρ.πρωτ. ……/ ……-…..-2018)»

Διάρκεια: 5 μήνες

Αίτηση

Ολόκληρη η προκήρυξη

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr