Προκήρυξη για πρόσληψη πτυχιούχων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στη Βουλή

Προκήρυξη για πρόσληψη πτυχιούχων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στη Βουλή των Ελλήνων

ΠτυχιούχοιΠροκήρυξη πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας δώδεκα (12) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στη Βουλή των Ελλήνων.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις Θέσεις Εργασίας που αφορούν τους Πτυχιούχους Πανεπιστημίων-ΤΕΙ-ΙΕΚ, πατήστε ΕΔΩ.


Αναλυτικά η προκήρυξη:

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), οκτώ (8) θέσεις.

Κλάδων: ΠΕ7 Βιβλιοθηκονόμων, ΠΕ8 Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων, ΠΕ2 Οικονομικού και ΠΕ4 Πληρο-φορικής

Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), τέσσερις (4) θέσεις.

Κλάδων: ΤΕ4 Βιβλιοθηκονόμων, ΤΕ2 Οικονομικού και ΤΕ16 Στενογράφων.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική). Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα υποβληθούν, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο ΚΕ-ΦΑΛΑΙΟ Δ΄ αυτής. 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑNΩΤΕΡΩ ΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

ΠΕ7 Βιβλιοθηκονόμων: Υποστήριξη του έργου της Βιβλιοθήκης της Βουλής και ιδίως,

  • Καταλογογράφηση παλιών και νέων εισαγωγών στον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης της Βουλής και ταξιθέτησή τους
  • Υποστήριξη και μέριμνα συντήρησης του ηλεκτρονικού καταλόγου της Βιβλιοθήκης της Βουλής, των ψηφια-κών εφαρμογών και παραγγελιών και εν γένει την ψηφιακή βιβλιοθήκη 
  • Ταξινόμηση και τεκμηρίωση κοινοβουλευτικών αρχείων και τελική αρχειοθέτησή τους

ΠΕ8 Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων: Οργάνωση και προώθηση των διεθνών σχέσεων και της κοινοβουλευ-τικής διπλωματίας, καθώς και διοργάνωση επίσημων επισκέψεων, πολιτιστικών και λοιπών εκδηλώσεων και στην επικοινωνία.

ΠΕ2 Οικονομικού: Καταχώριση και έλεγχο στοιχείων με βάση το διπλογραφικό σύστημα, σύνταξη οικονομικών καταστάσεων, παραλαβή και έλεγχο στοιχείων και οικονομικών καταστάσεων, συνεργασία με ελεγκτικούς φορείς κ.ά. 

ΠΕ4 Πληροφορικής: 

  • Διαχειριστής Συστημάτων: διαχείριση των κεντρικών υπολογιστικών και αυτόνομων αποθηκευτικών συστη-μάτων
  • Διαχειριστής Δικτύων: διαχείριση των δικτυακών υποδομών της Βουλής

ΤΕ4 Βιβλιοθηκονόμων: Υποστήριξη του έργου της Βιβλιοθήκης της Βουλής και ιδίως καταλογογράφηση πα-λιών και νέων εισαγωγών στον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης της Βουλής και ταξιθέτησής τους. 

ΤΕ2 Οικονομικού: Έκδοση μισθοδοτικών καταστάσεων, καταχώριση στοιχείων με βάση το διπλογραφικό σύ-στημα, απόδοση ασφαλιστικών εισφορών, σύνταξη οικονομικών καταστάσεων κ.α.

ΤΕ16 Στενογράφων: Στενογράφηση των συζητήσεων της Βουλής ή Επιτροπών ή ομάδων εργασίας ή άλλων οργάνων, καθώς και επίσημων συναντήσεων.

Οι θέσεις ανά κλάδο με τους κωδικούς τους αναφέρονται στο Κεφάλαιο Α΄ της παρούσης, και συγκεκριμένα στο υποκεφάλαιο: «Α. ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ». 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ 

Α. ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ

Στον επόμενο ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ δίδονται για κάθε θέση ο φορέας, η έδρα - περιφερειακή ενότητα,

Ο κωδικός της θέσης, ο κλάδος, οι αποδεκτοί τίτλοι σπουδών (με τους κωδικούς τους), τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα (με τους κωδικούς τους) και ο συνολικός αριθμός των θέσεων με ανάλυση αυτών που αντιστοιχούν στις κατηγορίες πολυτέκνων και τέκνων πολυτέκνων, τριτέκνων και τέκνων τρίτεκνης οικογένειας, ατόμων με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50%, εφόσον προκύπτουν θέσεις για τις κατηγορίες αυτές. 

Στην Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση (ηλεκτρονική) πρέπει να αναγράφονται με προσοχή και σωστά οι κωδικοί των θέσεων, των τίτλων σπουδών και των πρόσθετων προσόντων, δεδομένου ότι η επεξεργασία της αίτησης γίνεται μηχανογραφικά.

ΦΟΡΕΑΣ: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

ΕΔΡΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 

1. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Π.Ε.)

Ενδείξεις του πίνακα:

Στη στήλη (1) «ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ» περιλαμβάνεται το σύνολο των θέσεων του κλάδου στον φορέα, οι οποίες αναλύονται, κατά περίπτωση, στις κατά κατηγορία στήλες παραπλεύρως.

Στη στήλη «ΓΕΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ» περιλαμβάνονται οι θέσεις για τις οποίες δεν γίνεται χρήση της ιδιότητας πολυτέκνου, τέκνου πολύτεκνης οικογένειας, τρίτεκνου, τέκνου τρίτεκνης οικογένειας, ατόμου με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50%.

Στις στήλες (2), (4), (6) και (8) περιλαμβάνεται ο αριθμός των θέσεων για τις οποίες η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη και βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης.

Στις στήλες (3), (5), (7) και (9) περιλαμβάνεται ο αριθμός των θέσεων για τις οποίες η εμπειρία δεν λαμ-βάνεται υπόψη και δεν βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης.

Τη συνέχεια της προκήρυξης μπορείτε να την δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr