Το ΑΠΘ, ΤΕΙ Θεσσαλίας και ΤΕΙ Μακεδονίας διοργανώνουν Θερινό Σχολείο

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας (πρώην ΤΕΙ Λάρισας), σε συνεργασία με το Εργαστήριο Γεωργικών Εφαρμογών και Αγροτικής Κοινωνιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας του ΤΕΙ Μακεδονίας Φλώρινα, διοργανώνουν το 1ο Σύνθετη Θερινό Σχολείο Μάρκετινγκ Τροφίμων, Συμπεριφορά Καταναλωτή και Ποσοτικές Μέθοδοι Έρευνας Αγοράς. 

Το θερινό σχολείο θα φιλοξενηθεί από το ΤΕΙ Θεσσαλίας (Λάρισα πανεπιστημιούπολη), από τον 14ο έως τον 18ο Ιούλιο του 2014. 

Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις, τόσο που εφαρμόζονται και θεωρητικά, σε νέους ερευνητές και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους ομιλητές και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα. http://summer_school.teilar.gr/more.htm

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών