Σία Αναγνωστοπούλου, Τμήματα Πανεπιστημίων, ΤΕΙ, άνοιγαν κι έκλειναν, μια νύχτα Σία Αναγνωστοπούλου: Τμήματα Πανεπιστημίων και ΤΕΙ άνοιγαν κι έκλειναν σε μια νύχτα

Σία Αναγνωστοπούλου: Τμήματα Πανεπιστημίων και ΤΕΙ άνοιγαν κι έκλειναν σε μια νύχτα

«Φτιάχνονταν τμήματα σε μία νύχτα και σε μία νύχτα έκλειναν. Στον αέρα έμεναν μηχανήματα, για τα οποία είχαν πληρώσει οι φορολογούμενοι. Έτσι έμεναν και κτιριακές μονάδες…».

Τη δήλωση αυτή έκανε σήμερα η Αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, μιλώντας στο «Κόκκινο» και τον Κώστα Αρβανίτη, ενώ σημείωσε:”Εως τώρα έχουν διαμορφωθεί «τραγικές καταστάσεις» και στην Εκπαίδευση, εξ αιτίας πρακτικών πελατειακού κράτους”.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Σχετικά με την εξέλιξη του Εθνικού Διαλόγου για την παιδεία η κ. υπουργός είπε:

Η διαδικασία αυτή «δεν θα μείνει στην Αθήνα», αντιθέτως θα «ακτινογραφήσει» προβλήματα και δυσπρόσιτων περιοχών.

Εως  τον Απρίλιο θα έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός προτάσεων , που θα επιτρέψουν «μικρά νομοθετήματα», έως το φθινόπωρο. Το φθινόπωρο, πρόσθεσε η αναπληρώτρια υπουργός, όλα θα είναι έτοιμα ώστε να ακολουθήσει μεγάλο, κεντρικό νομοθέτημα.

Η  «φορά» των διαδικασιών του διαλόγου, εν αντιθέσει προς ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν, τώρα είναι «από τα κάτω προς τα πάνω».

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών