ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ, ζωντανά, πρώτη δημόσια συζήτηση,  Εθνικού Διαλόγου, Παιδεία, LIVE Δείτε LIVE στα ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ τη πρώτη δημόσια συζήτηση του Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία

Παρακολουθήστε ζωντανά μέσα από τα "Φοιτητικά Νέα" τη πρώτη συζήτηση του Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία

Στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 7 το βράδυ σε ζωντανή σύνδεση με το Αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Παστέρ της πρώτης δημόσιας συζήτησης του Εθνικού Διαλόγου, παρουσία του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη.

«Οι σκοποί και οι στόχοι της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης» είναι το θέμα της πρώτης δημόσιας συζήτησης με την οποία εγκαινιάζεται  ο κύκλος των δώδεκα συζητήσεων που οργανώνονται από την Επιτροπή Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία.


Στον Εθνικό Διάλογο και οι ρυθμίσεις για τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ (περισσότερα εδώ)

Στην εναρκτήρια συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  Νίκου Φίλη, ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου κ. Λιάκος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Γαβρόγλου, ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας κ. Θεοτοκάς και ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής κ. Κουζέλης.

Η συζήτηση του Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το παρακάτω player!!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr