συνάφεια, μεταπτυχιακών,Ειδική, Αγωγή Ανακαλείται η απόφαση για τη συνάφεια μεταπτυχιακών με Ειδική Αγωγή

Ανακαλείται η απόφαση για τη συνάφεια μεταπτυχιακών με Ειδική Αγωγή

Εντός των ημερών αναμένεται η δημοσίευση της νέας απόφασης που φέρνει αλλαγές στη συνάφεια των μεταπτυχιακών και διδακτορικών με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Η απόφαση έχει πάει στο Εθνικό Τυπογραφείο με ημερομηνία 4 Σεπτέμβριο, έχει πάρει αριθμό πρωτοκόλλου και αυτή τη στιγμή έχει σταλεί στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης για έλεγχο ώστε ακολούθως να δημοσιευτεί.

Στο ΦΕΚ θα αναφέρεται μεταξύ των άλλων ότι ανακαλείται η απόφαση 8860/17-8-2015 (ΦΕΚ 1730/Β/2015) με την οποία καθορίζονταν τα κριτήρια για τη συνάφεια των μεταπτυχιακών και διδακτορικών με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Όσα μεταπτυχιακά είχαν λάβει κατά το παρελθόν συνάφεια με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, αυτό θα συνεχίσει και για τους εκπαιδευτικούς που καταθέτουν τα μεταπτυχιακά τους για πρώτη φορά. Σύμφωνα με το news.gr, υπάρχουν περίπου 120-150 εκπαιδευτικοί που καταθέτουν μεταπτυχιακά που περνάνε από έλεγχο για πρώτη φορά και τα οποία θα ελεγχθούν από την αρμόδια επιτροπή του ΙΕΠ με πιο ελαστικά ενδεχομένως κριτήρια από αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών