Καθηγητής στο Χάρβαρντ ο Κώστας Μπακογιάννης / Τι θα διδάσκει

Καθηγητής στο Χάρβαρντ ο Κώστας Μπακογιάννης / Τι θα διδάσκει

Ξεκινά την... καριέρα του ως καθηγητής στο Χάρβαρντ ο Κώστας Μπακογιάννης. Το αµερικανικό πανεπιστήµιο πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους φοιτητές ότι ξεκινά η εβδοµαδιαία διδασκαλία του πρώην δημάρχου Αθηναίων.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Καθηγητής Κώστας Μπακογιάννης εν ώρα μαθήματος με τους φοιτητές του στο Χάρβαρντ / ΦΩΤΟ


Το πανεπιστημιακό ίδρυμα αναφέρει ότι, "το study group του Κώστα Μπακογιάννη θα µελετά πώς θέµατα εθνικού επιπέδου µπορεί να γίνουν προβλήµατα τοπικού επιπέδου και θα εξετάζει την έννοια της διαχείρισης κρίσεων από κάτω προς τα πάνω". Οι φοιτητές που θα επιλέξουν το μάθημα του πρώην Δημάρχου, θα πρέπει να δίνουν το παρών κάθε Τετάρτη απόγευµα, 4.30-5.30 ώρα Βοστώνης.

Η σχολή στο Πανεπιστήμιο όπου θα κάνει δια ζώσης τις παραδόσεις ο πρώην δήμαρχος θα είναι αυτή της Δημόσιας Διοίκησης.

Το Χάρβαρντ είναι το παλαιότερο πανεπιστήµιο των ΗΠΑ και έχει στο δυναµικό του καθηγητές εγνωσµένου κύρους και εξειδίκευσης. Οι φοιτητές του έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν και από προσωπικότητες που είναι ηγέτες κρατών και επιχειρήσεων, υπουργοί, κορυφαίοι αξιωµατούχοι, νοµπελίστες, αλλά και πρωτοπόροι ερευνητές. Το προηγούµενο εξάµηνο είχαν περάσει από το αµφιθέατρο του Χάρβαρντ, µεταξύ άλλων, ο Jeffrey Rosen, πρώην υπουργός ∆ικαιοσύνης, ο γερουσιαστής Roy Blunt, αλλά και η Susan Rice, σύµβουλος Εθνικής Ασφαλείας επί Μπαράκ Οµπάµα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης αποφοίτησε από το Χάρβαρντ πριν από 20 χρόνια, και για την επιλογή του ως πανεπιστημιακού εταίρου έπαιξε ρόλο και το διδακτορικό του από το Πανεπιστήµιο της Οξφόρδης, καθώς και η πολύχρονη εµπειρία του στην πολιτική.

ΛΙΣΤΑ Συνελεύσεων και Καταλήψεων Τμημάτων & Σχολών (13-21/02) / ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr