ΑΕΙ: Αντιστοιχίες Τμημάτων 2023-2024

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

ΑΕΙ: Αντιστοιχίες Τμημάτων 2023-2024

Μετεγγραφές Φοιτητών 2023-2024: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πως καθορίστηκαν με απόφαση του πρώην υπηρεσιακού Υπουργού Παιδείας Χρ. Κίττα, οι αντιστοιχίες των Τμημάτων (τα αντίστοιχα και τα μή αντίστοιχα Τμήματα), Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, για τις μετεγγραφές των φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, μετά από σχετική εισήγηση της ΕΘΑΑΕ, ως ακολούθως:

Οι αντιστοιχίες που σας παρουσιάζουν τα «Φοιτητικά Νέα» μέσα από το παρόν άρθρο θα βοηθήσουν τους ενεργούς φοιτητές σε περίπτωση που τους ενδιαφέρει να αιτηθούν μετεγγραφή κατά το επόμενο ακαδ. έτος (2023-2024) και τους υποψήφιους των Πανελλαδικών - μελλοντικούς Πρωτοετείς Φοιτητές 2023-2024 δικαιούχους μετεγγραφής, να επιλέξουν σωστότερα τα τμήματα τους στα μηχανογραφικά δελτία τους.

Ουσιαστικά οι αντιστοιχίες δηλώνουν σε ποια Τμήματα μπορούν να μετεγγραφούν.

Την ενημερωτική σελίδα των υποψηφίων φοιτητών 2023-2024 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Αναλυτικότερα μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν τα αντίστοιχα και μή τμήματα Πανεπιστημίων (ΑΕΙ) και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, από τα οποία δηλαδή είναι δυνατή ή όχι η μετεγγραφή εφόσον κάποιος εισαχθεί εκεί. 

Τονίζεται πως οι φοιτητές 93 τμημάτων δεν θα έχουν τη δυνατότητα μετεγγραφής σε άλλο τμήμα, αφού τα τμήματά τους δεν έχουν αντιστοιχίες.

Τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας παρέχουν συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά τις Μετεγγραφές των Φοιτητών μέσα από την σχετική κατηγορία. Μείνετε συντονισμένοι για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση!

Αντίστοιχα Τμήματα

Μη αντίστοιχα Τμήματα 

SOS για Μετεγγραφή: Την ενημερωτική σελίδα για να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα που αφορούν τις Μετεγγραφές των Φοιτητών μπορείτε να την δείτε εδώ.


Μετεγγραφές 2023 / Τα Αντίστοιχα Πανεπιστημιακά Τμήματα

Μετεγγραφές 2023 / Τα ΜΗ αντίστοιχα Πανεπιστημιακά Τμήματα


Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.