Απόφοιτοι Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων και Κολεγίων / "Η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών του δεν έχει τελειωμό"

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Απόφοιτοι Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων και Κολεγίων / "Η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών του δεν έχει τελειωμό"

Δεν περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο από ένα κόμμα που δεν αντιδρά όταν ο υποψήφιος βουλευτής του χαρακτηρίζει ως «κωλόπαιδα» ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής νεολαίας, τα παιδιά του προέδρου του κόμματος, τα παιδιά των συνυποψηφίων του και τους ίδιους τους συνυποψηφίους του.

Πυρ ομαδόν κατά ΣΥΡΙΖΑ και Ζουράρι για τις δηλώσεις του τελευταίου που χαρακτήρισε κ@λ@παιδα τους μαθητές και σπουδαστές σε ιδιωτικά σχολεία και πανεπιστήμια.

Μετά από τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Σχολείων που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Αποφοίτων Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων και Ελληνικών Κολλεγίων (ΣΑΕΠΕΚ), ο οποίος κάνει λόγο για κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των βουλευτών του.

Ολη η ανακοίνωση του ΣΑΕΠΕΚ

Η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των βουλευτών του δεν έχει τελειωμό. 

Μετά τους κ.κ. Φίλη και Γαβρόγλου που κατέστρεψαν την Παιδεία σε ένα βράδυ, για ψηφοθηρικούς λόγους, και τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να μάχεται υπέρ της κατάργησης της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής – ξανά για ψηφοθηρικούς λόγους – τη σκυτάλη παίρνει ο κ. Ζουράρις με ύβρεις και χυδαίες δημόσιες τοποθετήσεις.

  • Δεν περιμένει κανείς τίποτε καλύτερο από αυτούς που κατέστρεψαν σε 4 χρόνια τη χώρα και την Παιδεία.
  • Δεν περιμένει κανείς τίποτα περισσότερο από ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς από αυτούς που δεν έχουν επιχειρήματα.
  • Δεν περιμένει κανείς τίποτα περισσότερο από ένα κόμμα του οποίου ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας αν και καθηγητής του Χάρβαρντ, δεν θέλει την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστήμιων στην Ελλάδα.
  • Δεν περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο από ένα κόμμα που δεν αντιδρά όταν ο υποψήφιος βουλευτής του χαρακτηρίζει ως «κωλόπαιδα» ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής νεολαίας, τα παιδιά του προέδρου του κόμματος, τα παιδιά των συνυποψηφίων του και τους ίδιους τους συνυποψηφίους του.
  • Δεν περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο από κάποιον πρώην Υφυπουργό Παιδείας που κατά τη θητεία του βγάζει υβριστικές ανακοινώσεις κατά οπαδών αθλητικών συλλόγων.
  • Δεν περιμένει κανείς τίποτα περισσότερο από κάποιον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ερωτώμενος για το πρόγραμμα του κόμματός του, απάντησε: «Το πρόγραμμα θα το ακούσετε από τις καφετζούδες και από τις χαρτορίχτρες.».

Όχι άλλη κατρακύλα!

Ντράπηκε και η ντροπή!

Ολη η ανακοίνωση του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων

Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένας εχθρικός πολιτικός σχηματισμός απέναντι στην πρόοδο, την καινοτομία και την εκπαιδευτική αριστεία, ατμομηχανή των οποίων είναι η ιδιωτική εκπαίδευση, δεν είναι κάτι καινούργιο. Νωπές είναι οι μνήμες της καταστροφικής -για όλη τη χώρα αλλά κυρίως για την Εκπαίδευση- διακυβέρνησης 2015-2019: από την προγραμματική θέση που χαρακτήριζε την ιδιωτική εκπαίδευση …παθογένεια, μέχρι τις δηλώσεις υπουργών ότι «η αριστεία είναι ρετσινιά», από την προσπάθεια για εκδικητική, διχαστική και παράνομη τιμωρία των οικογενειών των μαθητών με την επιβολή ΦΠΑ στα δίδακτρα που συγκέντρωσε θύελλα αντιδράσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέχρι τους καταστροφικούς για την ιδιωτική εκπαίδευση νόμους Φίλη και Γαβρόγλου που εξόντωναν τα ιδιωτικά σχολεία και τα μετέτρεπαν σε κατ’ ουσία κρατικά, η εχθρότητα του κόμματος απέναντι στην ιδιωτική εκπαίδευση ήταν διαχρονικά απροκάλυπτη. 

Η πρόσφατη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ, στην τρέχουσα προεκλογική εκστρατεία, να εμφανίσει δήθεν σοβαρές προγραμματικές θέσεις στον τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης - με μια πρόχειρη λίστα 6 γενικόλογων σημείων που παρουσίασε μέσω του … διαχρονικού γραφείου τύπου του στα εκπαιδευτικά θέματα (ΟΙΕΛΕ) - διαψεύστηκε σήμερα πανηγυρικά από τον υπερβάλλοντα ζήλο και την χυδαιότητα του κ. Κώστα Ζουράρη, βουλευτή και υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Α’ Θεσσαλονίκης, χρυσή μεταγραφή από τους αλήστου μνήμης ΑΝ.ΕΛ. Ο κ. Ζουράρης, σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη, χαρακτήρισε «κωλόπαιδα» τους μαθητές των ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και «εμποροχρηματιστήρια» τους ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης ενώ κατόπιν επιδόθηκε σε επίδειξη χυδαίου λεξιλογίου και υπονοούμενων.

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων καλεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να ξεκαθαρίσει στους μαθητές, τις οικογένειες, τους εκπαιδευτικούς και τους εκπροσώπους των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων αν η χυδαία επίθεση του στελέχους του εναντίον όλων των ανθρώπων της ιδιωτικής εκπαίδευσης εκφράζει τις γνήσιες θέσεις του κόμματος. Θα είναι η πιο ειλικρινής προγραμματική δήλωση.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.