Κλειστά Πανεπιστήμια: Αναβολή εξεταστικής λόγω κακοκαιρίας / ΛΙΣΤΑ

Κλειστά Πανεπιστήμια: Αναβολή εξεταστικής λόγω κακοκαιρίας / ΛΙΣΤΑ

Κλειστά Πανεπιστήμια: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εξετάσεις των φοιτητών στα πανεπιστήμια της Αττικής εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα». Οι εξετάσεις των φοιτητών στα πανεπιστήμια της Αττικής, που ήταν προγραμματισμένες για τη Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, αναβάλλονται έπειτα από απόφαση των Πρυτανικών Αρχών.

Για ότι νεότερο αφορά τη λειτουργία των Πανεπιστημίων της χώρας θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στην αρχική σελίδα στα «Φοιτητικά Νέα» foititikanea.gr. Παραμείνετε Συντονισμένοι για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση!


ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κλειστά Πανεπιστήμια την Τρίτη (07/02) / ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Ειδικότερα:

1. Η ανακοίνωση του ΕΚΠΑ:

«Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών για αύριο Δευτέρα 6/2: Αναβάλλονται οι εξετάσεις των φοιτητών σε όλα τα Τμήματα και τις Σχολές του ΕΚΠΑ. Για τα Τμήματα και τις Σχολές με έδρα στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου και στο συγκρότημα Ευρίπου, αναστέλλονται όλες οι δραστηριότητες που απαιτούν φυσική παρουσία. Η λειτουργία του Πανεπιστημίου για τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας θα καθοριστεί με νεότερη ανακοίνωση, αν αυτό χρειαστεί, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και την κατάσταση που θα διαμορφωθεί».

2. Η ανακοίνωση του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου:

«Αναστέλλονται για αύριο οι εξετάσεις των φοιτητών».

3. Η ανακοίνωση του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου:

«Οι εξετάσεις αναβάλλονται για αύριο ή γίνονται εξ αποστάσεως, όπου είναι εφικτό. Για το διοικητικό προσωπικό το οποίο αδυνατεί να προσέλθει στο Πανεπιστήμιο εφαρμόζεται η τηλεργασία».

4. Η ανακοίνωση του Παντείου Πανεπιστημίου:

«Αναβάλλονται όλες οι εξετάσεις που είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν δια ζώσης αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ 6 Φεβρουαρίου. Κανονικά θα διεξαχθούν οι εξ αποστάσεως εξετάσεις. Οι αναβληθείσες εξετάσεις μεταφέρονται για τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου με το ίδιο πρόγραμμα. Οι διοικητικές υπηρεσίες και η Βιβλιοθήκη του Παντείου θα λειτουργήσουν κανονικά. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τις εξετάσεις που είναι προγραμματισμένες για την ΤΡΙΤΗ 7 Φεβρουαρίου».

5. Η ανακοίνωση του ΟΠΑ:

«Λόγω των δυσχερών καιρικών συνθηκών αναβάλλεται κάθε είδους δια ζώσης εκπαιδευτική δραστηριότητα για τα προπτυχιακά και τα μεταπτυχιακά προγράμματα αύριο, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τη μετάθεση των προπτυχιακών μαθημάτων των οποίων οι εξετάσεις δεν θα πραγματοποιηθούν».

6. Η ανακοίνωση του ΠΑΔΑ:

«Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που προβλέπεται να επικρατήσουν τις επόμενες ώρες, ανακοινώνεται ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι διοικητικές και εκπαιδευτικές διαδικασίες με φυσική παρουσία τη Δευτέρα 06/02/2023. Η εξέταση των μαθημάτων Α ́ και Β ́ κύκλου σπουδών που θα αναβληθούν θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη των οικείων Τμημάτων έως τις 17/02/2023. Το τμήμα Πρωτοκόλλου, Διεκπεραίωσης και Αρχείου, θα λειτουργήσει ηλεκτρονικά, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».

Κρήτη

7. Η ανακοίνωση του ΕΛΜΕΠΑ:

«Αναβάλλονται οι εξετάσεις όλων των μαθημάτων σε όλα τα Τμήματα του Πανεπιστημίου που είχαν προγραμματιστεί για αύριο, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Όλες οι άλλες δραστηριότητες του Ιδρύματος διεξάγονται κανονικά. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τη μετάθεση των μαθημάτων των οποίων οι εξετάσεις δεν θα πραγματοποιηθούν ενώ η λειτουργία του Πανεπιστημίου για τις επόμενες ημέρες θα καθοριστεί με νεότερη ανακοίνωση».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr