Αντίστροφη μέτρηση για τη Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων της QS / Κλείσε τη θέση σου δωρεάν

Αντίστροφη μέτρηση για τη Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων της QS / Κλείσε τη θέση σου δωρεάν

Εκθέσεις Πανεπιστημίων: Επιστρέφει στην Ελλάδα η πιο μεγάλη Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων της QS αποκλειστικά για μεταπτυχιακά προγράμματα και διδακτορικά και πιο συγκεριμένα στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Met και στην Αθήνα την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στο QS World Grad School Tour θα έχεις την ευκαιρία να χτίσεις μια καλή σχέση με εκπροσώπους πανεπιστημίων και να μάθεις πιο πολλά σχετικά με τα μεταπτυχιακά προγράμματα ώστε να είσαι ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, μέσα από εργαστήρια και πάνελ που θα σε ενημερώσουν για τη διαδικασία της αίτησης. Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται online εγγραφή εδώ.    


Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων της QS

Η λίστα των πανεπιστημίων περιλαμβάνει:

Imperial, INSEAD, LSE, UCL, Bayes, Bocconi, IE, Cardiff, Emirates Academy of Hospitality Mgmt., Lancaster University, Leeds University, Nottingham Business School, The University of Edinburgh, Vlerick Business School, Westminster Business School και πολλά άλλα.

Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων της QS

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δεις μια πλήρη λίστα με τα πανεπιστήμια κάνε κλικ εδώ.

Η έκθεση θα φιλοξενήσει εκπροσώπους πανεπιστημίων, συμβούλους καριέρας και εκπαιδευτικές οργανώσεις που θα παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με μεταπτυχιακά προγράμματα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς σπουδών, θα ενημερώσουν σχετικά με κριτήρια για την εισαγωγή σε πανεπιστήμια, καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις προοπτικές καριέρας μετά την αποφοίτηση. 

Επιπρόσθετα πλεονεκτήματα από την έκθεση:

  • 10.000+ μεταπτυχιακά προγράμματα
  • Υποτροφίες της QS αξίας 45.000 δολαρίων για Μάστερ
  • Σεμινάρια, εργαστήρια
  • Συμβουλευτική καριέρας
  • Τυχερές κληρώσεις

Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων της QS

Τόπος και ημερομηνία της έκθεσης

Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, ξενοδοχείο Met, 17:30 - 20:00

Αθήνα, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, ξενοδοχείο Divani Caravel, 17:30 - 20:00

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται online εγγραφή εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr