Κλειστά Πανεπιστήμια: Η λίστα με ΑΕΙ που δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου

Κλειστά Πανεπιστήμια: Η λίστα με ΑΕΙ που δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου

Κλειστά Πανεπιστήμια: Τα «Φοιτητικά Νέα» παρουσιάζουν μέσα από το παρόν άρθρο (με συνεχής ενημέρωση) τα Πανεπιστήμια (Σχολές/Τμήματα) που αποφάσισαν να αναβάλουν την πραγματοποίηση των μαθημάτων / εξετάσεων για την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022. 

Αναλυτικά τα Πανεπιστήμια έχουν ως εξής:


1. ΕΚΠΑ

Το Πρυτανικό Συμβούλιο, μετά από συνεννόηση με τους Κοσμήτορες των Σχολών, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκληθεί, ανακοινώνει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2022 η εκπαιδευτική λειτουργία των Σχολών και των Τμημάτων.

Οι Διοικητικές Υπηρεσίες θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ειδικότερα, για όλες τις Υπηρεσίες που βρίσκονται στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, λόγω της μεγάλης έκτασης και καθώς οι εργασίες εκχιονισμού και καθαρισμού θα συνεχισθούν και αύριο το πρωί, υπάρχει προτροπή για αυξημένη τηλεργασία, σε συνεννόηση με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών, και διευκόλυνση των στελεχών που έχουν πρόβλημα προσέλευσης.

2. ΕΜΠ

Παρατείνεται η αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας του ΕΜΠ και 27 Ιανουαρίου 2022, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκληθεί.

Οι εργαζόμενοι δεν θα προσέλθουν στους χώρους εργασίας τους, παρά μόνο το προσωπικό ασφαλείας και οι υπηρεσιακές ανάγκες θα καλυφθούν – κατά το δυνατόν κι αν δεν προκύψει διαφορετική κεντρική απόφαση – με τηλεργασία, σε συνεννόηση με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών.

3. Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δεδομένων των καιρικών συνθηκών και της δυσχέρειας στις μετακινήσεις, τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα της Πέμπτης 27/1/2022 θα διεξαχθούν, εφόσον υπάρχει η τεχνική δυνατότητα, με τη χρήση μέσων εξ αποστάσεως. Παρακαλούνται οι διδάσκοντες να ενημερώσουν εγκαίρως εντός της ημέρας τους-τις φοιτητές/τριες.

4. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Αναστέλλονται για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου οι εκπαιδευτικές λειτουργίες στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με απόφαση των Πρυτανικών Αρχών, λόγω της κακοκαιρίες.

5. Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για τις λοιπές βαθμίδες εκπαίδευσης, διαπιστώνοντας ότι από τις πρόσφατες χιονοπτώσεις εξακολουθούν να υφίστανται σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις και με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την προάσπιση της ασφάλειας του ανθρώπινου δυναμικού του Ιδρύματος ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 27-01-2022, δεν θα πραγματοποιηθούν οι λειτουργίες του Πανεπιστημίου με φυσική παρουσία σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις.

6. ΑΣΚΤ

Λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκληθεί, παρατείνεται η αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών για την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 (αναστέλλονται οι προγραμματισμένες εξετάσεις και των δύο Τμημάτων της Σχολής Καλών Τεχνών (ΤΕΤ και ΤΘΙΣΤΕ)).

Σε ό,τι αφορά τη διοικητική λειτουργία, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 οι εργαζόμενοι δεν θα προσέλθουν στους χώρους εργασίας τους, παρά μόνο το προσωπικό ασφαλείας και όσοι δύνανται, και οι υπηρεσιακές ανάγκες θα καλυφθούν με τηλεργασία, σε συνεννόηση με τις/τους Προϊσταμένες/-ους των υπηρεσιών.

7. Πάντειο Πανεπιστήμιο

Αύριο Πέμπτη 27.1.2022, οι διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου θα λειτουργήσουν με τηλεργασία, πλην των περιπτώσεων εκείνων όπου οι υπάλληλοι μπορούν πράγματι να προσέλθουν και η φύση της εργασίας τους το απαιτεί. Όλες οι ακαδημαϊκές-διοικητικές ​και εκπαιδευτικές διαδικασίες του Πανεπιστημίου (συνεδριάσεις οργάνων, υποστηρίξεις διατριβών, εκλογές μελών διδακτικού προσωπικού κ.λπ.) θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως.

8. ΑΣΠΑΙΤΕ

Παρατείνεται η αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας της ΑΣΠΑΙΤΕ για 27 και 28 Ιανουαρίου 2022, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκληθεί. Τα μαθήματα της τρέχουσας εβδομάδας της εξεταστικής περιόδου θα εξεταστούν την εβδομάδα από 14/2/2022 έως 18/2/2022. Σε ό,τι αφορά στη διοικητική λειτουργία, την Πέμπτη (27/1) οι εργαζόμενοι δεν θα προσέλθουν στους χώρους εργασίας τους, παρά μόνο το προσωπικό ασφαλείας και οι υπηρεσιακές ανάγκες θα καλυφθούν με τηλεργασία, σε συνεννόηση με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών, εκτός και αν προκύψει διαφορετική κεντρική απόφαση.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr