Καταγγελία: Πανεπιστήμια και ΤΕΙ δεν μεταθέτουν εξεταστικές για να μην ψηφίσουν φοιτητές!

«Μετά την αυταρχική κι εκδικητική άρνηση ψήφου στους 100.000 18χρονους, η κυβέρνηση επανέρχεται με άλλη μια πράξη αποκλεισμού των νέων από τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Αυτή τη φορά, η Νέα Δημοκρατία, σε συνεργασία με τη διοίκηση των ιδρυμάτων, προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τις κάλπες τους/τις εκατοντάδες χιλιάδες φοιτήτριες και φοιτητές, με την απόφαση να μη μετατεθούν οι εξεταστικές».

Τα παραπάνω αναφέρονται σε ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που επισημαίνει ότι “δεδομένης αυτής της εξέλιξης, θα είναι πάρα πολλοί οι νέοι και οι νέες που θα μείνουν ακούσια μακριά από τις κάλπες, τη στιγμή ειδικά που οι περισσότεροι/ες σπουδάζουν υπό τη δαμόκλειο σπάθη της εντατικοποίησης και των μεγάλων οικονομικών δυσκολιών”.

«Πρέπει να μπει ένα τέλος άμεσα σε αυτή την αυταρχική πορεία. Οι εργαζόμενοι και η νεολαία θα βάλουν τέλος σε αυτήν, ότι και να επιχειρήσει η Νέα Δημοκρατία» αναφέρεται στην ανακοίνωση που κλείνει με την απαίτηση να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα και να μετατεθούν οι εξεταστικές, δίνοντας το χρόνο στις φοιτήτριες και τους φοιτητές να ψηφίσουν απρόσκοπτα.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών