Παράταση Υποβολής Αιτήσεων για Διδακτορικές Σπουδές στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Παράταση Υποβολής Αιτήσεων για Διδακτορικές Σπουδές στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Η παράταση αφορά τα προγράμματα στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές και στη Δημόσια Διοίκηση.

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει την παράταση υποβολής αιτήσεων για διδακτορικές σπουδές για το Εαρινό Ακαδημαϊκό Εξάμηνο του 2022. Συγκεκριμένα, η νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι την Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 και αφορά τα προγράμματα Διδακτορικών Σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές και Διδακτορικών Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση.


Υπενθυμίζεται επίσης ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το Διδακτορικό Πρόγραμμα στη Νομική παραμένει μέχρι την Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022.     

Τα προγράμματα, τα οποία προσφέρονται στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, αποσκοπούν να προσφέρουν το ύψιστο επίπεδο επιστημονικής γνώσης και να προετοιμάσουν τους φοιτητές/τριες για σταδιοδρομία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στην επιστημονική έρευνα στο πεδίο που θα επιλέξουν. Οι φοιτητές/τριες αναμένεται να εμπλακούν σε έρευνα αιχμής, θεωρητικά καινοτόμα και μεθοδολογικά άρτια, που να συνεισφέρει στη γνώση και την πρόοδο του πεδίου τους. 

Οι προϋποθέσεις και διαδικασίες εισδοχής, καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κάθε πρόγραμμα δημοσιεύονται στους σχετικούς συνδέσμους στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr