Έκτακτη επιχορήγηση 2,7 εκατομμυρίων ευρώ στα Πανεπιστήμια για μέτρα covid - Η κατανομή ανά ΑΕΙ

Έκτακτη επιχορήγηση 2,7 εκατομμυρίων ευρώ στα Πανεπιστήμια για μέτρα covid - Η κατανομή ανά ΑΕΙ

Έκτακτη επιχορήγηση από το Υπουργείο Παιδείας προς τα ΑΕΙ με κριτήρια αριθμό φοιτητών, αριθμό τμημάτων, γεωγραφική διασπορά των Ιδρυμάτων.

Καθορισμός έκτακτης επιχορήγησης Πανεπιστημίων, της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε & των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών για τη διενέργεια τακτικών ελέγχων, τήρησης των μέτρων προστασίας και πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.


Καθορίστηκε έκτακτη επιχορήγηση προς τα Πανεπιστήμια της χώρας για τη διενέργεια τακτικών ελέγχων, τήρησης των μέτρων προστασίας και πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στη βάση των ακολούθων αντικειμενικών κριτηρίων (αριθμός φοιτητών, αριθμός τμημάτων, γεωγραφική διασπορά των Ιδρυμάτων) στο ποσό των 2.619.880,68 € των Ε.Φ. 1019- 208- 0000000 «Γενική Γραμματεία Ανώτατης Εκπαίδευσης» & 1019-202-0000000 «Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων» , του προϋπολογισμού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ.) οικονομικού έτους 2021 και θα κατανεμηθεί σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.

Η καταβολή της επιχορήγησης θα γίνει εντός των ορίων διάθεσης της πίστωσης όπως αυτά προσδιορίζονται από σχετικές αποφάσεις του Υπουργείου Οικονομικών. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr