Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου βρέθηκε νεκρός στην πισίνα της εξοχικής του κατοικίας

Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου βρέθηκε νεκρός στην πισίνα της εξοχικής του κατοικίας

Νεκρός να επιπλέει στην πισίνα της εξοχικής του κατοικίας εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής ο 51χρονος Γιώργος Νησιώτης Καθηγητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου σύμφωνα με τα Κυπριακά μέσα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες βράδυ γύρω στις εννέα και τριάνατα, ο άτυχος καθηγητής εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος στην πισίνα της εξοχικής του κατοικίας στον Πρωταρά.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, όπου τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του. Ο άτυχος καθηγητής, που αντιμετώπιζε καρδιακά  προβλήματα, καταλείπει σύζυγό και τα τρία νεαρά παιδιά του.

Ο Γιώργος Νησιώτης διετέλεσε Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

«Αγνός υπέροχος άνθρωπος…»

Ο Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών του ΠΚ, Μάριος Ζαχαριάδης, έγραψε στο Twitter «Έφυγε σήμερα πρόωρα ο Γιώργος Νησιώτης, ένας αγνός υπέροχος άνθρωπος, σοβαρός επιστήμονας, ο καλύτερος συνάδελφος, ο πιο αγαπημένος φίλος, αφήνοντας πίσω την σύζυγο και τρία νεαρά παιδιά. Θα είσαι πάντα στην σκέψη μας Γιώργο».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών